Szerintetek is jogos az orvos beszólása?
Szerencsére nem mindenki gondolkodik így. Ez most történt, nemrég:
És a kismama került ki győztesen az ügyből!
Dorottya kórház? Gondolom nem véletlenül hívják "halálkórháznak"... Szüleim vonzáskörzetben laknak, más osztályokon is hasonló tapasztalataik vannak.
De én magam is ott születtem bő harminc éve és anyukám a mai napig nem tudja, miért volt szükséges a császár. Bár akinél én születtem, szerintem már túl idős, hogy praktizáljon. B. (állatnév) vagy Sz. (foglalkozásnév) volt esetleg a vezetékneve a dokinak?
Nagyon sajnalom,hogy ilyen idiótát fogtál ki.
Természetesen nincs igaza!
Élvezd az anyaságot!!!
En egyszer perforált vakbélgyulladással mentem az ugyeletre, allni se birtam, es a Nover annyit mondott "ezert ebresszem fel az orvos"?
Hát ennyit róluk.
Teljesen mindegy, hogy volt-e vita. A kérdező kiszolgáltatott helyzetben volt, egy orvos ilyet semmilyen körülmények között nem engedhet meg magának.
Nekem nagyon komplikált szülésem volt. A kórházi protokoll miatt egy igen fájdalmas beavatkozást érzéstelenítés nélkül csináltak, mert szorított az idő, a műtő meg foglalt volt.
Önkívületi állapotban szidtam az orvost.
Másnap meglátogatott, én elnézést kértem a stílusomért. Mosolyogva annyit mondott, hogy szóra sem érdemes, a helyemben ő cifrábbakat is mondott volna, embertelen fájdalmat okozott. A szülészeten meg már nem lepődik meg semmin, ilyen állapotban sírnak, káromkodnak, fenyegetőznek, stb és ez normális emberi reakció.
Sőt, még a szülés előtt rákérdeztem nála és a szülésznőnél, hogy mivel első szülés, mennyire gáz, ha esetleg elkáromkodom magam a fájdalomtól vagy hasonlót csinálok. Ott is legyintettek, hogy úgyse tudom meglepni őket semmivel, csináljak bármit, amitől kicsit is jobban érzem magam (kivéve a berendezés összezúzását).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!