Szerintetek is jogos az orvos beszólása?
Siman feljelentenem vagy irnek a sajtosoknak...
Nalunk egyszer egy vajudo nonel mondtak hogy akkor us orditott mikor csinaltak a gyermeket?
Egy hires doktorno.meg vetelesemkor mondta hogy hova vagyok elkeseredve 25,eves vagyok nem 40...mar ennyitol ereztem h szembe kopom...😒
En kb 1-1,5 honap mulva szulok. Kivancsi leszek...
Mindenkepp panaszt tennek. Ha jogi uton nem is de a korhaz igazgatojanal mindenkepp. Attol fuggoen mennyire bizonyithato.
Amugy meg szegyellje magat az ilyen mocsoklada orvosnak nem mondhato az allam draga penzen kitanult hulladek...
Valoszinu eltulzod a sztorit, ilyet nem mondhatott.
Ha megis, akkor meg nem itt a gyakorikerdeseken kell idegeneknek reklamalni, hanem a betegjogi kepviselohoz menni, vagy jelenteni az orvosi kamaranal. Tudod, nema gyereknek anyja sem erti a szavat.
Szia, nekem is megírnád a nevét. Én is egerszegen fogok szülni, van orvosom is.
Én is kifogtam többször is, lent az ügyeleten egy ritka bunkó nőgyógyászt. Ezért fogadtam orvost.
Atyaég!
Én a helyedben jelenteném.
20 éves vagyok, 2 hónapja szültem, Budapesten egy baba-mama barát kórházban. A terhességem nem volt komplikált, így úgy döntöttünk párommal, hogy nem fogadunk fel se dokit, se szülésznőt.
Mindkettő végig mellettem volt, a szülésznő folyamatosan bíztatott. És így szuper élmény volt a szülés.
Nagyon sajnálom, hogy ilyen tuskó volt a doki. De ne aggódj, teljesen jó korban szültél! Ez a legideálisabb. És nem attól lesz valaki rossz anya, ha fiatal. Én láttam 30 feletti nőt aki le sem tojta a gyerekeit.
Ha van tanu aki még hallotta ezt akkor vidd magaddal, mindenképp. Nem hagynám, hogy egy ilyen ember az egészségügyben dolgozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!