Szerintetek is jogos az orvos beszólása?
Nincs igaza.dehogy.ez egy bunko.
En 18 es 20 evesen szultem az elso kettot.ha nincs az orvosom en sem uszom meg az ilyen beszolasokat.igaz,hogy fiatal voltam,de imadom a gyerekeim a mai napig.megkapnak mindent,nem szarmazik hatranyuk abbol,hogy fiatalon szultem.
Egy fiatal anyuka is lehet jo szulo.es egy idosebb is rossz.
Gratulalok a picihez,sok boldogsagot nektek.es felejtsd el amit az orvos mondott.
Elég durva, ha ilyet mondott.
Betegjogi képviselőhöz fordulnék a helyedben. Ilyet akkor sincs joga mondani, ha 16 éves vagy.
Volt ott veled más is? Férjed pl? Csak hogy legyen tanu.
Természetesen nincs igaza.
Egyrészt nem ő dönti el, ki milyen szülő, másrészt ez nem kor kérdése amúgy sem. Egyébként pedig nem vállaltatok túl korán babát. Biztos lehetsz benne, ha 30 lennél, akkor az a baja, hogy már túl öreg vagy.
Erre szoktam azt mondani, hogy sajnos ma sok orvos azért dolgozik még Magyarországon, mert olyan car, hogy külföldön nem kellett. :(
Simán el tudom hinni. Az orvosok 90%-a egy kultúrálatlan paraszt. Engem 40 fokos lázzal üvöltöttek le, miért nem a lakcímem szerinti kórházba mentem. Hát pont a szüleimnél töltöttem egy kis időt akkoriban, de ők biztos nagy örömmel utaztak volna 300 km-t.
Ne edd magad rajta, úgyse tudsz mit tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!