A kórházi időre elég a trikó is hálóing helyett?
Feleslegesnek tartom a hálóinget. Nekem valamennyivel könyebb megoldás lenne a spagetti pántos trikó. Volt aki trikót vitt be hálóing helyett? Alulra mit vett fel? És arra gondoltam,hogy egy bővebb buggyos nadrágot vennék fel alulra.
Áprilisban szülök.
Oke!
Köszönöm mindenkinek a válaszát! Jól jött.
Én nem értem ti itt milyen vizsgálatokról beszéltek szülés utáni napokban a kórházban. Onnantol h megszultem, a kutya nem vizsgalt meg, legkozelebb 5 nap mulva a varratszedesen latott a dokim "odalent".
En csak a szulesen voltam haloingben, egyebkent mindig is utaltam. Laza dereku buggyos haremnadragokat vittem, meg pantos felsoket a szoptatas miatt. Ezekben jobban is ereztem magam,foleg mikor latogatok jottek,nem szerettem volna haloingben flangalni mindenki elott mint vmi nagymama.
2011ben amikor első gyermekem született a kórházi napok alatt csak kórházi hálóingben lehetett lenni.Nem engedték felvenni a sajátot.
2015ben már csak szülés után első nap kellett kórházi hálóingben lenni,után mindenki azt vett fel amit akart.
Volt császárom és szülésem is.A varratszedésen vizsgáltak csak egyébként senki nem akarta látni az alfelem.Császár után varratszedésen csak amiatt vizsgált a dokim mert hőemelkedésem volt és mindent ki akartak zárni.
Azt vizel be amit akarsz. Én két különböző kórházban szültem, és egyik helyen se foglalkozott senki azzal, hogy mi van rajtam.
Én se szeretem a hálóinge, de elsőre vettem kettőt, mert azt hittem én is, hogy az a kötelező, aztán kiderült, hogy kutyát nem érdekel. És ott is tök sokan voltak poló-naciba. Úgyhogy már oda is hozattam be magamnak pizsit, másodjára meg már azt vittem. Nekem az sokkal kényelmesebb, mint a hálóing. Császáros voltam, de nem nyomta a sebem egyáltalán. És engem sem vizsgálgattak már, a vizit annyiból állt, hogy megkérdezték hogy vagyok, van-e panasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!