Hálóing alá kell melltartót venni?
Szüléskor vagy szülés után? A tej megindulás miatt kérdezem. meg mert hogy anélkül állítólag fájni fognak a cicik úgy bedurrannak. Nekem a védőnőm mondta hogy kell alá venni melltartót. Amúgy baromi kényelmetlen mind már mert a mellem alatt szorítanak már és nem biztos hogy lesz addig más melltartóm.
31 hkm
Hat ez nem ugy van, hogy kell vagy nem kell. En vettem, mert iszonyu erzekenyek voltak a melleim, es a melltarto vedte valamennyire. De egy baratnom meg eppen azert nem vett, mert neki is erzekeny volt, o nem birta elviselni. En meg melltartoban is aludtam. Ha akarsz veszel, ha nem akarsz, nem veszel szerintem. Majd erzed.
Viszont azt nem ertem, hogy miert nem a megfelelo meretu melltartot hordod? Nekem mar 10 hetesen nagyobb meret kellett, most 27 hetesen mar annal is nagyobb kell. Szules utan meg még az elso babaval huhuu, akkora kellett, mint egy sapka, pedig amugy pici melleim voltak, A vagy max B kosaras. Legalabb negyfele meretu melltartoim vannak itthon a terhesseg/szoptatas idoszakara, es persze mindbol tobb. Kicsit rossz azert belegondolni, hogy nem futja uj melltartora, mert igy mibol fogjatok eltartani az ujszulott gyereketeket?! :(
csak mindent egyszerre nem tudunk megvenni, de mondta férjem majd veszünk.
meg nem tudom pl. azt se hogy milyen szülés utáni betétet kéne mert nekem aztán van mindenféle itthon amúgy is (nem azért mert használtam hanem csak van rengeteg) viszont úgy hallottam hogy a gyógyszertárban kapható tena betétet célszerű venni
Így van, célszerű Tena betétet venni.
Nem ragad bele a sebbe ha varrnak, jobban magába szívja a szagokat, és jobb a nedvszívó képessége is mint mondjuk az Alwaysnek.
Gyógyszertárban, nagyobb bevásárló központokban (Tesco,Auchan), Dm-ben is lehet venni.
Szuleskor le fogjak veled vetetni a melltartot, hisz ha megszuletik a baba, rogton mellre fogjak tenni.
En egyebkent elotte is es utana is folyton melltartoban voltam, nekem az volt komfortos.
Szerintem nem kell feltetlen a Tevat venned. Egyik szulesemkor sem azt vettem. A Rossmannnak es a DM-nek is vannak sajat markas inkontinencia betetei, ami toredeke arban a Tevanak es ugyanugy megfelelnek. Egyszer sem tortent baleset. Sot, a masodik szulesemnel mar csak ejszakai betetet hasznaltam, mert eleg volt at is.
Minden jot kivanok! :-)
Bababoltban vettem mind2 szülésemhez szülés utáni betétet.Megfelelt.
Nem kell mindent egyszerre megvenni.9 hónap egy terhesség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!