Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hálóing alá kell melltartót...

Hálóing alá kell melltartót venni?

Figyelt kérdés

Szüléskor vagy szülés után? A tej megindulás miatt kérdezem. meg mert hogy anélkül állítólag fájni fognak a cicik úgy bedurrannak. Nekem a védőnőm mondta hogy kell alá venni melltartót. Amúgy baromi kényelmetlen mind már mert a mellem alatt szorítanak már és nem biztos hogy lesz addig más melltartóm.

31 hkm

2016. nov. 6. 13:00
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy nem fogunk venni a 9 hét alatt? Csak még eddig nem vettünk mert sok mást kellett venni. Most lesz még csak a fizetés!
2016. nov. 7. 11:57
 12/13 anonim ***** válasza:
45%

Miből fogja eltartani a gyereket?

Hát nem tudom mi ezen a csoda, nem mindenki tud olcsón melltartót venni. Nekem már a terhesség előtt is 10-12 ezer forintos melltartóim voltak, mivel sehol máshol nem találtam a kis hát körméretemre és a nagy melleimre normális melltartót. Persze én is próbálkoztam a 2 ezertől 6 ezerig kategóriával is évekig, de egyszerűen nem voltak jók. Kiesett belőle, dupla mellem lett, szétnyomta, fura alakja volt, nem tartotta, vagy csak simán nem volt olyan jó, de nem tudtam miért.

Akkor jöttem rá, hogy mennyire ég és föld a különbség a melltartók között, mikor először szántam 12 ezret egyre. Na melltartóból jó, ha van 5 darab. De azért 3 az abszolút minimum, akkor is, ha csak rövid ideig kell az a méret. Most akkor szorzzál és akkor számold ki, hogy mennyibe kerül a melltartózás a változó méretek miatt a terhességben. Nem mindenki tudja olcsón, vagy közepesen drágán megoldani, nem egyformák a melleink. Szóval, hogy nem tárazott be mindenféle melltartókat, az nem azt jelenti, hogy nem fogja tudni elltartani a gyerekét, hanem úgy van vele, hogy az egész úgy is csak ideiglenes és inkább elvisel valamennyi kényelmetlenséget, mert cserébe egy rakás pénze marad, amit a gyerekre fog költeni.

2016. nov. 7. 12:39
 13/13 anonim ***** válasza:
Mi is ezen dillemaztunk, ma mondta a szuleszno, hogy felesleges. Ott eleg a haloing is (Janos kh.)
2016. nov. 7. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!