Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Meghúzódhat a heg császár után?

Meghúzódhat a heg császár után?

Figyelt kérdés
2 hónapja volt a 2. Császárom, tegnap, ma többször megterheltem magam. (Nagyon megpakolt fregolit húztam, az alvó 10 kg-s nagytesót cipeltem a lépcsőn, tegnap először próbáltunk házaséletet élni ami nagyon fájt :( ) és most estére nagyon megfájdult az alhasam jobb oldalt a hegemnél. Fekve jó, de minden mozdulat nagyon fáj, ill ki tudom tapogatni a fájdalom helyét. (Pont a hegnél ) dokihoz jövő héten megyek. Valakinek van tippje, hogy mi lehet? Nagyon aggódom.
2017. febr. 17. 23:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Miért vársz jövő hétig? Legalább az ügyeletre menjél el jobb az óvatosság
2017. febr. 18. 00:44
 2/2 A kérdező kommentje:

Nem emiatt van időpontom. Ha nem jobb holnapra, akkor nyilván ügyelet, bár nehéz kivitelezni. Azóta eszembe jutott, hogy tornáztam is a babával. Lehet, hogy az nem tett jót.

Viszont felrèmlett, hogy a 32. Hetes uh -kor éreztem ilyen fájdalmat, és akkor a doki nem látott semmit. Aztán 1-2 nap alatt akkor elmúlt. Most is inkább a viszonylag friss heg miatt aggódom.

2017. febr. 18. 01:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!