Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár utáni fájdalom?! SOS!

Császár utáni fájdalom?! SOS!

Figyelt kérdés

Kedves anyukák!

Segítségre volna szükségem! 2,5 hete császároztak, múlt csütörtökön szedett a doki varratot,szépen gyógyult, de a kórházban sokat kellett várni, el is kaptam valamit. Azóta csúnyán köhögök, itt kezdődik a gond. Napról-napra egyre jobban fáj "belülről" a heg. Mára mintha a heg jobb oldala besüllyedt volna, mintha lyuk lenne... Dokim hívtam, sietett, annyit mondott már nem lehet gond... De én nagyon aggódom! Valaki tapasztalt hasonlót esetleg? Mit csináljak?

2017. febr. 15. 09:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Menj be a kórházba és nézzen rád a doki! Engem is császároztak, nem volt semmi ilyen tapasztalatom, mondjuk nem is voltam utána ilyen köhögős beteg. Inkább nézzen meg, látatlanban simán rámondhatja, hogy nincs baj...
2017. febr. 15. 09:44
 2/4 anonim ***** válasza:
46%

Sajnos én is megfáztam utána, mert sok "kedves" ismerős, rokon mindenképpen megakart látogatni, úgy, hogy betegek voltak.

Nagyon fájt az orrfújás, a köhögés, a tüsszentés. Én is nagyon féltem, hogy nehogy valami baj legyen emiatt. De nem lett.

Lehet, hogy te is csak nagyon félsz, azért kezdesz el érezni dolgokat. Ha az orvos azt mondta, hogy nem lehet gond, akkor biztosan így van.

Ha tényleg láthatóan valami fura változás van, akkor nyugodtan menjél vissza hozzá.

Én azt csináltam, hogy minden köhögésnél, tüsszentésnél megfogtam a hasamat, és 'tartottam'. Nem tudom, hogyan magyarázzam, a lényeg, hogy így nem mozgott annyira, és nem is fájt annyira.

2017. febr. 15. 09:46
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
az első 6 hétben bmi problémád van, vissza kell menni a szülészetre. ez alapvető dolog, a gyermekágyas időszak rájuk tartozik.
2017. febr. 15. 09:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem 6 hétig voltak fájdalmaim császár után, tipikusan az ilyen köhögés, tüsszentés volt a legrosszabb, de még az is fájt, ha a másik oldalamra fordultam.

Azt tudom javasolni, amit fentebb írtak: tartani kell valamivel a sebet, nekem pl. volt hasszorítós bugyim, azt hordtam szülés után még vagy két hónapig (a rendes bugyi felett), sokat javított a helyzeten.

Azóta volt már több hasi műtétem és mindig ugyanez volt, kell azért idő a regenerálódásra. De hosszú távon azért rendbejött. A császársebem pont olyan, hogy lassan és fájdalmasan gyógyult, de közben meg csodájára jártak az orvosok, hogy milyen szépen begyógyult, se kívül, se belül nem maradt szinte semmi nyoma.

2017. febr. 15. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!