Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Muszály pénzt adni?

Muszály pénzt adni?

Figyelt kérdés
Azt szeretném meg kérdezni hogy muszály pénzt adni a szülész orvosnak? Vagy bárkinek? Nehész anyagi helyzet miatt kérdezem.
2017. febr. 14. 06:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%

Tb alapon túlórázott... talán azért túlórázott, mert ő is rossz anyagi helyzetben volt, és remélte, ha nem hagy egyedül, talán megköszönöd neki, legalább egy 5000-el. Én nem azt mondom, hogy mindenkinek tömködjük a zsebét, de azért egy szülésznőnek nem adni, aki ott marad veled pluszban, és szerinted is ő adta a legnagyobb támogatást, az nettó spúrság...

amúgy persze, lehet szülni fizetés nélkül, az ügyeletes is ellát. Mondjuk én dolgoztam szülés alatt, nem volt időm havonta fél napokat ülni a rendelőben, hogy aztán 5 perc alatt lezavarjanak

2017. febr. 14. 10:46
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Sztka és ügyeletes orvos. Probléma megoldva. :)

Sokan tömik a nőgyógyszukat, meg fizetnek minden szarért, aztán ha épp a Bahamákon nyaral a doki, mikor szülnek - családban volt rá példa -, akkor édesmindegy, mert ügyeletre kell menniük.

A gyereket mindenképp világra segítik ingyen is.

2017. febr. 14. 14:25
 13/16 anonim ***** válasza:
69%
Hát, ha nincsenek nagy igényeid(gyakori szülésznői odafigyelés vajúdás alatt, külön szoba, vizsgálatokon előre vétel, nem zavar ha rajtad kívül még mondjuk négy-öt nő vajúdik, így az orvosnak negyed/ötöd annyi figyelme lesz rád) akkor nem muszáj. Megszüleszteni ingyen is megfognak, ne aggódj:-)Mondjuk én nem mertem bevállalni hogy ne jó orvos legyen akkor ügyeletben. Nálunk 6 dokiból 2 a normális, így elég kicsi az esély, hogy pont ők legyenek ügyeletben. Így inkább fogadtam. De ha nálatok normálisak az sztk-s orvosok is, és nincsenek nagy igényeid, akkor felesleges.
2017. febr. 14. 16:54
 14/16 anonim ***** válasza:
10%

Saját tapasztalatom még nincs, de a nagynéném amikor szült egy teremben volt egy kismamával, aki viszonylag sok pénzt (hat számjegyű összeget) adott az orvosnak. Az orvos ugyanannyit törődött vele és a babájával, mint mindenki mással, egy percet se többet.

Nyilván nem mnden orvos ilyen.

Nekem eszembe se jutna pénzt adni neki, ezért van a fizetése.

2017. febr. 14. 17:50
 15/16 anonim ***** válasza:
27%
Nem muszáj. Én inkább a gyerekre költeném.
2017. febr. 14. 17:59
 16/16 anonim ***** válasza:
80%
Olyan butasag ez az "inkabb a gyerekre koltom"dolog. Aki orvost fogad,az nem a gyetektol veszi el a ravalot,hanem az a penz oda van szanva. Akinek nincs erre,azt is meg lehet erteni,de itt etdekes modon sose az orvos fogado anyak puszkaljak a szegenyebbeket, hanem forditva. Aki nem teheti meg, h orvosa legyen, az jon a buta tortenetekkel bahamakon nyaralo orvosrol. Sut a tudatlansag. Ha a figadott orvos nem tud ott lenni a szuleskor( igen,megtorzenhet, o is emver,az o gyeteke isehet beteg, az o laba is torhet es igen , lehet konfetenciaja a bahamakon) akkor atad egy klegajanak, akiben bizik. Es akkor nem kell fizetned neki el nem vegzezt munkaert. Vagy ti abban vagytok,hofy elore kell fizetni?: D
2017. febr. 14. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!