Miért van mindenki felháborodva, hogy nem akarunk pénzt adni az orvosnak?
" Ill tervezem, hogy nem szeretnék hüvelyi úton szülni ezt is sokan ellenzik." Ezt hogy fogod megoldani fogadott orvos nélkül?
A többi amit írsz nem érdekel, de ezt nem tudom, hogy fogod kivitelezni.
Értem hát akkor marad a sima szülés :)
Egyébként akinek mnincs fogadott orvosa, az hogy szül? Úgy értem elfolyik a magzatvíz, kihívom a mentőket és onnan tovább?
Úristen....
Mentőt akkor kell hívni, ha baj van. Ha nincs, akkor menjen haza a férjed és vigyen be. Ha baj van, akkor te hívj mentőt, ne tököljetek össze-vissza. A szülések nagyobb arányban indulnak meg éjjel.
Másik. Nem kell orvost fogadni, ha nem akarsz. De akkor császár csak indokolt esetben lesz. A dokinak adott pénzt is avgyerekere költi az ember. Ha nincs fogadott orvosom, akkor a fiunk vagy meghal vagy súlyos oxigénhiánnyal születik. Ugyanis hazaküldött az ügyeletes, de én hívtam a dokim. Negyed óra múlva ott volt és fél óra múlva már kitoltam. De elakadt a fiunk. Ha az orvos nem szedi ki, tragédia lett volna. Otthon ki szedte volna ki? De én tudtam, hogy az itteni dokik fele nem törődöm alkoholista. Ha nálatok nem ez a helyzet, akkor nem kell orvost fogadni. Ellát az ügyeletes is, mert kötelező neki.
Én mondjuk taxival mentem, 5 perces fájásokkal.
Szíved joga eldönteni, hogy fogadsz-e orvost vagy nem.
Magyarországon nem császároznak kérésre, de ahogy írják, fogadott orvost le lehet fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!