Miért van mindenki felháborodva, hogy nem akarunk pénzt
adni az orvosnak?
21/33 A kérdező kommentje:
Azért nem fizetjük meg, mert kapja a fizetését és lássa el rendesen a munkáját. Ez csak Magyarországon menő, hogy le kell kenni az orvost mert nem csinál amúgy semmit..kutya kötelessége arra esküdött fel, hogy minden pácienst egyenlő bánásmóddal a legjobb tudása szerint lásson el.
Igen kötelessége ellátni meg levezetni a szülést, DE császárt csak akkor fog csinálni, ha indokolt pl.veszélyben a baba. Nem kell ahhoz rang meg kapcsolat, hogy kimenjen érted a mentő és ahhoz sem, hogy az ügyeletes levezesse a szülést, én nem is vágnék fel erre.
Először azt hittem normális vagy, de ez a kirohanásod, atya ég... tuti fele se igaz annak amit írtál, ha olyan rangos urad lenne biztosan magándokit fizetne nektek, meg ha a család eü-s, akkor tudnák ki a legjobb szülész és beprotezsálnának...
2017. jan. 28. 16:12
Mert az sztk-s uh azért van, hogy kiszűrjék az esetleges elváltozásokat,betegségeket stb. Nincs arra idő, hogy nézegessék épp hogyan fordul, látszik-e a neme. Aki mozizni akar, az menjen fizetősre!
2017. jan. 28. 16:15
Miért nem közölted az orvossal a párod rangját? Biztos egyből megmondta volna fiú vagy lány...
2017. jan. 28. 16:16
A mentős is megkapja a fizetését, és ugyanúgy kimegy Tóth Marihoz, meg a helyi rendőrezredes asszonykájához is. Mert nem a rang számít, hanem az adott eset súlyossága. Ha nem akarsz fizetni, amivel nincs is semmi baj, akkor ne akarj a pasid rangjával sem visszaélni.
2017. jan. 28. 16:17
26/33 A kérdező kommentje:
Nem kamu kérdés és nem unatkozom. Van rá pénzünk, tesója ajánlott is nekünk orvost, de nem kértük. Pont ezért...nem a pénz tart vissza, hanem amit leírtam.
Ha nem császár, akkor sima szülés lesz bár attól félek egy kicsit, a műtétet egyszerűbbnek láttam. De legalább apuka is bent lesz :)))
27/33 A kérdező kommentje:
Szálljatok már le a rangjáról és válaszoljatok normálisan!
Rajtad fog rohogni a szuleszet. Nem is csoda.
2017. jan. 28. 16:23
Alapszolgástatásért nem kell fizetni, de te nem azt akarsz. El kéne dönteni.
2017. jan. 28. 18:14
Tehát a doki ne éljen vissza a rendszerrel és ne kérjen hálapézt mert szemétláda lesz, de ha a férjed a "protekciójával" hív mentőt, az belefér, az nem korrupció....már mindent értek :D ma is megérte ide felnéznem :D
2017. jan. 28. 19:33
Kapcsolódó kérdések: