Szültetek mostanában Miskolcon a Semmelweisben? Mik a tapasztalatok?
Kinél szültetek? Fogadott orvosotok volt?
Mennyit kért a magánrendelésén? Illetve a szülésnél?
Milyen volt az ellátás? Nővérek, szülésznők kedvesek voltak?
Bocsi a sok kérdésért, de minden érdekelne...
Köszi a válaszokat!
Köszi a választ! Látom akkor jobbak a körülmények, mint a megyeiben! :-) Azt még megkérdezhetem végül is mennyit adtál a szülésnél?
Köszi!
Fogadott dokim volt. Dr. Steierhoffer György.
Én maximálisan elégedett voltam vele.Én bejártam hozzá SZTK-s rendelésre, mert nekem nem volt jó az az időpont, mikor magánrendelése volt. Persze soron kívűl hívott be mindig és normálisan, tisztességesen vizsgált, nem futószalagos módszerrel.5000-et adtam neki alkalmanként. Nem mondott összeget, 50E-t adtam neki, császár volt. Ha sima lett volna 40-et adtam volna. A szülésznők nagyon aranyosak voltak, de tényleg...Ismertem ott egyet, na az nagyon unszimpatikus volt, de szerencsére műszakváltásnál kerültem fel, pont akkor ment haza:)
A csecsemősök...hát egy volt aki kiemelkedően segítőkész volt, Icának hívták. a nővérek legtöbbje rendes volt.
A kaja nem volt eszméletlenül jó,de meg lehetett enni( bár én alig ettem szülés után vagy 2 hétig, mert semmi nem akart lecsúszni a torkomon).
Összességében nálam 10-ből 8. Ha még egyszer szülök tuti a Semmelweisbwn fogok megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!