A debreceni Klinika babás szobáiba a látogató apukák bemehetnek? Vagy hol láthatja a babát?
nálunk Nyíregyházán a baba-mama szobába nem mehetnek be apukák, szerintem nálatok sem, bár ki tudja.
Nekünk be kellett tolni őket a csecsemősökhöz, szólni, hogy látogatója van és kihozták megmutatni.
Abban a fizetős (10.000 ft/éj) egyszemélyes szobában még ben is aludhatott az apuka családostól.
Szia!
Én is a debreceni klinikán szültem 1 hónapja. És nagyon kellemetlen volt, amikor a látogatók jöttek, és nem foglalkoztak vele, hogy szoptatsz, kint a feneked a hálóingből, alig bírsz felülni, stb, ők bejöttek szépen, és jó pofát vágtak.
Az én párom összesen 10 percet volt bent, de arra odafigyeltem, hogy akkor ne ciciltessen senki. Én inkább kivittem a picit, mikor jöttek hozzám.
Szülés után nem egy leányálom "létezni", és amikor vad idegen ott vigyorog melletted, szerintem nagyon kellemetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!