Debreceni klinika, vagy kenézy kórház? Pontoznátok 1-10ig? aki ott szült természetesen!
ellátás, orvosok,szobák stb..
összességében!
Klinikán 2 éve ( és remélhetőleg 3 héten belül újra) szültem. Szülőszobai személyzet, ügyeletes orvos, szülésznő: 10!!!!!
Szoba:10 (kétágyas, nem fizetős, kérés nélkül)
Csecsemősök: változó az 1-es és a 7-es között.
Kaja: 3-as.
Egyéb ellátás (babaruha, hálóing, betét, pelenka, pelenkázóalátét):9
2008-ban is és idén júniusban is szültem a klinikán.
bánásmód, emberség, szakértelem csillagos 10-es!
ellátás, 9- (sajnos-)sok baba született mindkétszer és a többgyerekesekre nem jutott elég odafigyelés pedig nem keni - vágja a 2.3....stb. gyerekes se. kevés a csecsemős erről nem ők tehetnek
szoba, étkezés körülmények: 9 -sajnos kicsit lekakott -
egyik héten baromi jó a kaja a másikon épphogy ehető.
orvosok, szülésznők, csecsemősök nic-en dolgozók. : 11-es. - ha lehet ilyet! -
összességében: szuper. én mindig meg voltam elégedve.
2006ban,Klinika: emberség,orvosi hozzáértés,odafigyelés: 0,csecsemősök: 10!!
2011ben Kenézy: emberség,orvosi hozzáértés: 10,csecsemősök: 5.
2010 augusztusában szültem, szülőszoba: szülésznők 5-10 között, fogadott orvos 10-es
gyermekágyas osztály: csecsemősök átlagba jóindulattal kapnak egy 5-öst, doktorok a már említett gyerekorvosnő kivételével (őt inkább nem osztályoznám) nálam kapnak egy 8-ast, gyermekágyas nővérek és orvosok is egy 8-ast kapnak tőlem
én fizetős magán szobában voltam szülés után, úgyhogy az 10-es.
Kaja na az kb. egy 4-es, előtte a terhespathológián feküdtem 4 hónapot kisebb megszakításokkal, úgyhogy én sok mindent és mindenkit láttam, megismertem és megéltem a klinikán....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!