A gátmetszés után maradhat valami kinövés, heg?
Figyelt kérdés
Van egy kis csomószerű, kiálló valami a gátamnál. 3 hete szültem. Az elmúlik majd vagy ottmarad?2008. okt. 10. 09:32
1/3 anonim válasza:
Szia!
Lehet hogy még a felszívódó varratodat érzed. Valószínű l fog múlni, de azért a 6 hetes kontrollon kérdezz rá.
A heget szinte észre se venni elvileg ha minden oké. Viszont még friss az "élmény", így szerintem az egy varrat.
Judy
2/3 anonim válasza:
Elfog múlni nyugodj meg.Az amit érzel varrat,még nem szívódott fel,esetleg még megis lehet dagadva.1 hónap múlva ha még ott lenne,nézesd meg.Persze meg akkor ha nagyon fáj.
3/3 anonim válasza:
Szerintem biztosan elmúlik de ha nem múlna el a kontollkor mond az orvosodnak és ha szükséges ő ír fel rá valami krémet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!