Nekem a csípőm fájt nagyon + nagyon erős mensis görcs + meg akarok halni, legyünk már túl rajta érzés.
2010. máj. 7. 21:39
12/19 anonim válasza:
Eleinte menses, egyre erősebb, erősebb, aztán derék csípő is bejátszik, majd minden.. És ahogy előttem írták: belehalok, annyira fáj. Akkor már nem hasonlítható semmihez. Hihetetlen, mennyire fáj. Még jó, hogy elmúlik :) És hogy megéri :)
2010. máj. 8. 00:22
13/19 anonim válasza:
Igazából semmihez nem lehet hasonlítani.
De ha menzesz alatt szokott a derekad sajogni, na olyasmi, csak erősebb. Menzeszgörcshöz nem igazán hasonlít, mert olyan fura hullámzás-szerű fájásaim voltak, inkább érdekes volt.
2010. máj. 8. 10:19
14/19 anonim válasza:
Én még ekkora fájdalmat soha nem éreztem, azt hittem nem élem túl. Remélem neked nem fog ennyire fájni. De ettől függetlenül szeretnék még egy babát minél hamarabb. :-)
2010. máj. 8. 15:38
15/19 anonim válasza:
Szia, nekem olyan volt mint a "Rettenthetetlen c." filmben, mikor Mel Gibsont húzzák szét lovakkal:), na kb. ugyanezt éreztem, mintha két oldalról húznák szét a csípőm! És közben folyamatosan arra gondoltam, hogy ilyen fájdalom nincs a földön:) A tolófájásokra már nem emlékszem, hiába tartott 1 órán át, csak arra emlékszem, hogy amikor jól nyomtam, akkor nem fájt annyira, és hogy elviselhető volt! Sajnos így is császár lett, pedig egész vajúdás-kitolás alatt annyira vártam azt a bizonyos kicsusszan a baba-megkönnyebbülök részt! De még így is 1000X megérte, csodálatos dolog édesanyának lenni!!
2010. máj. 8. 17:14
16/19 anonim válasza:
most le fogtok pontozni, de nekem egyaltalan nem volt kibirhatatlan a fajdalom, persze nem volt kellemes erzes, de az izgatottsagtol hogy nemsokara lathatom a kislanyomat tenyleg nem fajt, ilyen is van. teljesen natur szultem. a kitolas pedig olyan volt mint egy hatalmas szekrekedes!
sok boldogsagot mindenkinek!2 honapos baba anyucija
2010. máj. 8. 18:18
17/19 anonim válasza:
Nemtudod semmihez sem hasonítani mert iszonyú nagy fájdalom!
De megéri, én sokáig vajúdtam mire megszületett a kisfiam császárral de mostmár 1 éves a manóm :D!
2010. máj. 9. 13:22
18/19 anonim válasza:
Nekem az elsőnél este hashajtot kaptam és másnap azt hittem,az dolgozik..:))) Tényleg olyan,mint a mensis görsz,a tolásnál viszont ugy érzed,szátszakad a csipizületed..Lazitsd a többi izmaidat,mert hamar elfáradsz.Probáld meg csak a megfelelő izmokat használni.
2010. máj. 14. 08:19
19/19 anonim válasza:
3 gyermekem van. Az első szülésem fájdalma kibírható volt, nagyon-nagyon fájt, de nem volt vészes. A másodiknál már azt is megbántam /persze csak a kitolási szakot megelőző rövid időre, amikor a legerősebb volt a fájdalom/, hogy terhes lettem. A harmadiknál pedig azt hittem, ott halok meg a szülőágyon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!