Mihez hasonlítanátok a szülési fájdalmat?
Figyelt kérdés
2010. máj. 7. 17:13
1/19 anonim válasza:
Gyomorrontás miközben menstruálsz.
2/19 anonim válasza:
Nem igazán lehet hasonlítgatni semmihez sem. Kb. annyira fáj, mint egy epegörcsös fájdalom, viszont ennek van értelme, mert van eredménye. Míg más fájdalomnak nincsen.
3/19 anonim válasza:
Jó erős menstruációs fájdalomhoz.:)
4/19 anonim válasza:
Nagyon erős menstruációs fájdalom derékfájással kiegészítve.
5/19 anonim válasza:
olyan fájdalom mintha kést forgatnának benned. Nekem a hátamból kezdődött és menstruációsban végződött. Én "csak" a 2 perces fájásokig jutottam mert komplikációk miatt császároztak ott kb 40-45 másodperc volt egy fájás amíg folyamatosan fáj. Párom mérte az időt. Fájásoknál nincs idő gondolkozni mire felsóhajtanál hogy elmúlt de jó már jön a következő. Én nem tudtam levegőt venni fájás alatt. Aztán késöbb kiderült miért...
6/19 anonim válasza:
ja és nekem kegyetlen hányingerem volt közben
7/19 anonim válasza:
Nem tudom semmihez hasonlítani, mert még sosem volt ilyen fájdalmam előtte:( Az sem fájt ennyire, amikor a mandulámat vették ki pedig felnőtt voltam már!
8/19 anonim válasza:
Nekem a derekam fájt, fájdalom közben mindig azt gondoltam, h valamivel perzselik a derekam.
Utána már minden fájt, az egész testem, olyan volt, mikor erős szélgörcs van, és hozzá gyomorrontás.
Fájt...
De megérte:)
9/19 anonim válasza:
semmihez nem hasonlítható,egyszeren nagyon nagyyon fáj
10/19 anonim válasza:
Nekem olyan volt, mint a menstruációs görcs, kb. 10-el megszorozva. Borzalmasan fájt, férjem szerint könnyeztem is közben, de ahogy kicsusszan a baba, rögtön elmúlik minden fájdalom. Javaslom, hogy tanulj légzéstechnikát, nekem nagyon sokat segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!