Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vásárlás előtt állok, a...

Vásárlás előtt állok, a boltokban a bőség zavara. Milyen babafürdetőt, popsikenőcsöt, törlőkendőt . Vegyek?

Figyelt kérdés
34 hetes kismama
2010. máj. 7. 09:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
69%

Babafürdető, popsikenőcs eleinte gyógyszertári,amit az orvos ír fel.(Mi még mindig ezt használjuk 5 hósommal, a Johnsontól kipattogott.)

Popsitörlőt én neogranormont használok, mert azzal az egész testet át lehet törölni. Sőt gyógyszertárakban gyakran akciós is.

2010. máj. 7. 09:33
 2/13 anonim ***** válasza:
69%

Törlőkendő szerintem mindegy.

De babafürdetőt és popsikenőcsöt írnak fel a dokik, mikor megszületik a pici. És hidd el, tényleg jobb a boltiaknál. Babám 5hónapos volt, mikor áttértünk márkás babafürdetőkre, ki is száradt jól a baba bőre. Most 7hónapos és megint fürdetőkenőccsel fürdünk. Popsikrémből nekünk csak a Sudocream vált be. Nagyon sokáig elég, és nem ragadós.

2010. máj. 7. 09:34
 3/13 anonim ***** válasza:
69%

nekem azt mondta a védönö hogy ne vegyünk semmit mert majd a doki irja ki a fürdetöt,mert az ő kis érzékeny bőrüknek nem valók még azok a termékek!mi egyedül a törlőkendöt vesszük abból szerintem a neugranormon a jó(tapasztalatból)

meg fültisztitót alkoholt ilyesmit...a többit a doki irja ki

neked nem mondta védönö?mert mindenhol más a szokás

2010. máj. 7. 09:34
 4/13 anonim ***** válasza:
69%

Nekünk popsikenőcsöt és fürdetőt a gyerek orvos írd fel. Kb 4-5 hónapos koráig ezt használtam a kislányomnál. Aztán fürdetőből Yohnsons baby vettem meg popotörlőből is! Nekünk mindegyik bevált!

A gyógyszertári popokrém nem vált be. Ezért vettema dm-ben Weleda Bio Calendula babakrém. ez nagyon jó!de használunk sudocreamot is!

2010. máj. 7. 09:35
 5/13 anonim ***** válasza:
78%

Popsikenőcsöt, fürdetőt meg egyéb kozmeikumokat nem vettem, tudtommal a picike babáknak a doki ír fel olyat, amitől biztosan nem lesz kiütéses. Ha valóban jó, és beválik, szerintem azt fogjuk majd használni később is, tuti olcsóbb, mint az ilyen-olyan reklámozott "divatos" készítmények.

Popsitörlőből ajánlották a Müllerest, abből vettem egy csomag sensitivet (rózsaszínű).

(37+5, első baba)

6/13 anonim ***** válasza:
69%
Popsikenőcsöt, fürdetőkrémet eleinte legjobb, ha a gyógyszertárit használod, amit a gyerekorvos fog kiírni, mikor először kimegy hozzátok (vagy a kórházban írják fel). Popsikenőcsök közül egyébként az egyik legjobb a Sudocrem, de azt elég később elkezdeni használni. Törlőkendő: én Axxo márkájút használok (M5-ös melletti Tesco, éttermekkel szembeni pavilon), jó minőségű, olcsó.
 7/13 anonim ***** válasza:
69%
utolsó vagyok szerintem is kenőcsből a sudocream a jó
2010. máj. 7. 09:36
 8/13 anonim ***** válasza:
69%

Szia!

Szerintem is először a doki által felírt készítményeket használd, azután, ha valamelyikkel nem vagy megelégedve, akkor vásárolj neki mást. A kisfiam most 7 hetes, mi popsikenőcsnek a Sudocremet használjuk, popsitörlők közül a Pampers sensitivet. Fürdetéshez át kellett térnünk a Gabi esti fürdetőjére, mert a fürdőkenőcs nagyon kiszárította a kicsi bőrét és a védőnő ezt ajánlotta.

2010. máj. 7. 11:29
 9/13 anonim ***** válasza:
69%

Nálunk a sucoderm teljesen kipirosította lányom popsiját,olyan lett mint aki felégett a napon:-(

A neogranormon tökéletes kenőcsben és törlőben is,főleg első időben ha szoptatsz a bimbódra is jo hogy ne sebesedjen ki,vagy ha sebes akkor hipp-hopp begyogyítja:-)

2010. máj. 7. 12:14
 10/13 anonim ***** válasza:
én fürdetőt és sampont is johnsonst vettem,ja meg babaolajat is.popsikrém gyógyszertári lesz.törlőkendőt vettem pamperst 3 csomaggal.meg valamelyik nap megláttam h a gyógyszertárba akciós a neogranormonn törlőkendő,780 helyett 390,és lehetett egészségkártyával is venni ezért abból bevásároltam 13 csomaggal.úgyhogy egy darabig ki fogunk tartani.:)))
2010. máj. 7. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!