Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Újszülöttnek milyen babafürdet...

Újszülöttnek milyen babafürdetőt vegyek?

Figyelt kérdés
Ma voltam a gyógyszertárba, hogy vegyek, a gyógyszertáros azt mondta, hogy majd ha megszületik a baba felír a gyerekorvos, ne vegyek. Addig mivel fürdessem majd?
2011. jan. 31. 16:02
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem lányom születése előtt 2 héttel már felírta a doki a fürdetőt, és apa váltotta ki neki, amikor megszületett a baba (mert csak akkortól lehetett - mivel a vényre rá kellett írni a születési dátumot is).

Kérdezz rá a gyerekdokinál, hogy nem tudja előbb odaadni-e a vényt, mert akkor egyből a szülés után meg tudjátok majd venni a babának.

2011. jan. 31. 16:06
 2/8 anonim ***** válasza:
nálunk a gyerekdoki az anya nevét és adatait irja rá,és igy kiváltható még szülés előtt
2011. jan. 31. 16:06
 3/8 anonim ***** válasza:

Általában az orvos kimegy még aznap mikor hazaértek vagy másnap. Ha az első nap nem fürdik fürdetővel semmi gond.

De ha nagyon ragaszkodsz hozzá hogy vegyél, szerintem a Gabi-t vedd. Persze mindenkinek más jön be, nálunk a Johnsonsra mindkettő kicsatogott, meg sokmindenkitől azt hallom. De egyébként fölösleges venned, tökéletes lesz amit az orvos felír! :)

2011. jan. 31. 16:07
 4/8 anonim ***** válasza:
A kórházba nem kell vinni fürdetőt, ott általában a csecsemősök fürdetik a babákat. Amikor hazajöttök, általában még aznap vagy legkésőbb másnap ki fog menni hozzátok a gyerekorvos, ő fogja felírni a fürdetőt és a vitamint, alkoholt, köldökcsonkra való hintőport. Ezt a párod még aznap ki tudja váltani. Különben egy újszülött még nem igazán lesz piszkos, ha az első napokban csupán tiszta vízzel fürdeted, akkor se lesz baja :)
2011. jan. 31. 16:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Nálunk a gyerekorvos odaadta mind a két gyerekemnél előre a recepteket, annyi volt a kérése, hogy csak akkor váltsuk ki őket, ha már megszületett a gyerek. Mielőtt hazavittem volna a gyereket, azelőtt Apa elment a gyógyszertárba és kiváltotta. Azért nem jó más készítményt vásárolni, mert könnyen allergizálhat rá.
2011. jan. 31. 16:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Nálunk a védőnő adta oda a recepteket. Majd ha meglesz a baba, csak ki kell tölteni az ő adataival, és mire hazavisszük, ki is lehet váltani.
2011. jan. 31. 16:20
 7/8 anonim ***** válasza:
52%

nos,igazándiból egy újszülöttnek nincs szüksége vegyszerekre/fürdetőkre- de én is tettem a gyerekeim vizébe annó... mi Johnsons fürdetőt használtunk. Másodjára tök jó volt,mert a kórházi baba csomagban volt egyebek közt egy Johnsons baby 2 in 1 (fürdető és sampon egyben) 1,5 éves a kisebbik gyermek,és még csak mostanában fogyott el :)

Az én lányaimnak száraz volt a bőrük, azt babaolajjal kezeltem (ami jó a koszmóra, az étolajjal együtt) -ennek az információnak később még hasznát veszed!

2011. jan. 31. 18:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Nos,az en kisfiam ma 3 hetes es a vedono azt ajanlotta hogy csak kamillateaval furdessem,legalabb 3 honapig,de babaolajat en is hasznalok mert szaraz a bore.(Johnsons baby).Egyebkent a noverem lanya is csak ebben furdott mig ilyen pici volt,es mai napig gyonyoru,egeszseges a bore.
2011. febr. 2. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!