Mennyire hatásosak a vajúdást-tágulást segítő homeopátiás bogyók illetve a málna levél tea?
Szia!
én a málnalevél teát is ittam és bogyókat is szedtem, burokrepesztéstől szülésig 2 és fél óra lett volna, ha nem 40 cm a kisfiam feje így 4 lett és vákum, meg 2 óra kitolási szakasz. DE!Szerintem ezeknek köszönhetem a gyors tágulást, a többi meg adott volt:))Se érzéstelenítést, se oxyitocint nem kaptam.A másodiknál is tuti szedni fogom:9
Málnalevél tea, caullophyllum, cimicifuga, arnica montana. Ha nem használ egyik sem, de legalább nem árt.
Én használtam őket, nekem segítettek. 9. hónapban fitness labdán ültem asztalhoz. 7 cm-re nyitva voltam, mire beértem a kórházba, és nem voltak vészes fájdalmaim, pedig du. 4-kor kezdődtek és kb. 22.00 körül értünk be. A vajúdás alatt nem szedtem már semmit, jól beindult a szülés, 3,5 óra múlva meg is lett a lányunk. Én csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!