Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha teljesen zárt méhszájnál...

Ha teljesen zárt méhszájnál inditják a szülést tényleg tuti császár lesz? Nagyon el vagyok keseredve. Vki volt hasonló cipőben és mégis természetesen szült? 39h

Figyelt kérdés
pont ma vagyok 39hetes.13ra vagyok kiirva.a méhszáj zárt, és még fel sincs puhulva. az orvos azt mondja ha megától nem indul be a méhszáj tágulása, akkor teljesen zárt méhszájnál történő inditásnál nagyon minimális a természetes szülés esélye. 20án indit ha addig nem történik semmi. van még esély h magától beinduljon a tágulás ebben a max 2 hétben? szeretném természetes uton megszülni a fiamat.
2010. máj. 6. 18:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

8:37, 12:26-os vagyok

Azt még hozzátenném, hogy az elsó 41. hét+3 nap, a második 41.hét+2napra született.

A 39. héten még nem kell parázni. Majd ha 3 hét múlva sem lesz semmi. Addig türelem. Tudjuk, hogy nehéz, de sajnos ez van. Az én környezetmben is mindenki modogatta, hogy még mindig nem megyünk szülni?

Tehát max 3 hetet van még, nem 2 :-D

2010. máj. 7. 15:02
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem is a betöltött negyvenedik héten behívtak EST-re, ekkor még teljesen zárt voltam, leesett a baba szívhangja, ekkor elkezdtek nyomni oxytocinnal és bár végig lógott a levegőben, hogy császár lesz - de az nem a méhszáj miatt, hanem a baba rossz szívhangja miatt - de végül 8 óra kínlódás után hüvelyi úton megszületett 10-es apgarral a kisfiam! /Én azt hallottam a dokimtól, hogy az oxytocint nem bírja mindenkinek a szervezete és az növeli a császár lehetőségét/ ja a méhszájon meg a szereken kívül - asszem belém nospa injekciót nyomtak, mert az állítólag lazítja a méhszájat- ha jó dokid/szülésznőd van, akkor az kézzel tágít és bár az mocskosul fáj, órákat rövidíthet a vajúdásból.
2010. máj. 9. 22:18
 13/13 anonim ***** válasza:
51%

üzenem annak a tapló gyökérnek aki lepontozta a válaszokat hogy soha ne legyen gyereke!!!

Soha ne sikerüljön neki semmi amit szeretne!!

2010. máj. 10. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!