Segített már kismamának a baba beindításában, hogy tonikot ívott? Esetleg a nagy mennyiségű málnalevéltea?
Nagytakarítás, séta, sex minden mennyiségben. Az én orvosom anno ezt ajánlotta :)
Könnyű szülést!
Igyál málnalevélteát jó sokat,igaz annak hosszabb távon jön be a hatása,de azért segíthet!Tudom furán hangzik,de beszéld meg a babával.:)(tudat alatti agykontroll)
Szép szülést kívánok!
Szia! Velem is hasonló volt a helyzet, bár én beleegyeztem, hogy beindítsák a szülést (már 1 hete 2 ujjnyi tág és elvékonyodott volt a méhszáj), de voltak kétségeim, hogy ez így "nem természetes", de aztán minden tökjól sikerült! Szóval pénteken rábólintottam, hogy vágjunk bele hétfőn, ha addig nem indul el magától, aztán egész hétvégén próbáltam "megbeszélni" a babámmal, hogy induljon el, végül kipihenten bementünk hétfőn reggel a kórházba a férjemmel és 11-re megvolt a csodálatos kisfiam. Szóval nyugi, minden úgy lesz a legjobb, ahogy történni fog. A könnyű szülés lényege, hogy engedned kell, hogy megtörténjen veled az egész.
Könnyű szülést, boldog babázást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!