Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerinted a vajúdás/ szülés...

Szerinted a vajúdás/ szülés vagy egy "durva" fogfájás fájdalmasabb?

Figyelt kérdés
Nekem nehéz szülésem volt (persze senkié sem könnyű) - de 2 szülésznő és egy doki egyöntetű véleménye volt, hogy nagyon megszenvedtük, jobban, mint az átlag. Mindezek ellenére a múltkor huzamosabb ideig őrülten fájt a fogam (a körzeti fogorvos szinte fogbélig fúrta egészséges fogam, kiesett a tömés és ráharaptam valamire- többször is, amíg normális dokihoz nem kerültem). Esküszöm, hogy 100x fájdalmasabb volt! Nektek van ilyen jellegű összehasonlításotok? - Ha jól fogalmazom.. :)
2010. máj. 5. 22:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes,hogy a vajúdás-szülés alatt eszembe sem jutott fájdalomcsillapítót kérni,pedig oxitocinnal szültem,nem volt leányálom...ha a fogam fáj,viszont azonnal a legerősebb gyógyszer után nyúlok.Szerintem a fog rosszabb.A szülési fájdalom jó és szép fájdalom,ráadásul azonnal elfelejtettem.Viszont a fogfájásnak semmi haszna. :-(
2010. máj. 7. 11:23
 12/15 anonim válasza:
19%

Szia!

Sztem az fájdalmasabb ha terhesen hasbarúgnak mint például fogfájáskor bemosnak egyet!

Ez hülye kérdés volt!!!

Tehát hülye választ kell rá adni!!!

2010. máj. 15. 07:30
 13/15 anonim ***** válasza:

Nekem már vésték a fogamat az érzéstelenítő itt mit sem ért....,akkor úgy szálltam ki a fogorvosi székből,hogy remegett mindenem,szinte sokkot kaptam!Rettenetesen fájt!

nemrég megszületett a kisfiam, elfolyt a víz és egyből 2 perces fájásaim voltak,piheni sem volt időm a fájások közt, nah ezután mondtam,hogy akkor inkább véssék egyszerre 10 fogamat mint sem vajúdjak !

Szóval én inkább fogorvosra szavazok :)

2010. máj. 15. 09:47
 14/15 anonim ***** válasza:

Sokáig vajúdtam oxitocinnal, de akármennyire is fájt, mióta szültem folyamatos "szülhetnékem" van. Ha minden lehetőség adott lenne szülnék még vagy 20 gyereket :D

Azért a fogfájás...hát azt nem szeretném :)

Úgyhogy 1-0 a szülés javára:)

2010. máj. 15. 11:19
 15/15 anonim ***** válasza:

Egy fogfájás rosszabb...

Sokkal.

Mondjuk én 7,5 óra alatt szültem meg, vagy 40 percig varrt a doki, mert hiába vágott, szanaszét szakadtam. Mégis bármikor újra, de isten mentsen engem egy fogfájástól.

Vagy ha már itt tartunk egy olyan migréntől, ami tegnap kapott el, azt hittem ott pusztulok.

2010. máj. 15. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!