Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A gátmetszést/repedést érzed...

A gátmetszést/repedést érzed kitolás közben? Fáj?

Figyelt kérdés
Anyukám azt mondja, hogy annyira fáj a kitolás, hogy észre sem veszed, hogy vágnak.
2017. jan. 9. 18:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a gátmetszés megkönnyebbülés volt, érzéstelenítettek, nem éreztem. Kicsit vágtak csak, tovább repedtem, plusz belül is. Majdnem egyórán keresztül varrtak, de ott is kaptam érzéstelenítőt, nem fájt.
2017. jan. 10. 09:56
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Vágtak is és repedtem is. A vágást nem éreztem,nem is tudtam,addig még el nem kezdte varrni a doki. A kitolásnál csak feszülést éreztem. A varrás fájt piszkosul.
2017. jan. 10. 12:13
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Első szülésnél gátmetszésem volt, fájás közben csinálták, nem volt fájdalmas, kb. annyi, mint amikor borotvával a lábamat megvágom, az se fáj különösebben, ez még annyira se.

Másodiknál gátvédelemmel szültem, minimálisan repedtem, két öltést kaptam, magát a repedést észre sem vettem, ha nem mondják, hogy kell picit ölteni, én nem gondoltam volna, hogy történt ilyesmi.

2017. jan. 10. 14:40
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Hat én csak hallottam. Kertem h ha lehet gatvedelemmel szuljunk, de úgy látszik nem lehetett... Hogy kaptam e valamit nem tudom, de nem éreztem, viszont az ollót hallottam és épp akkor nyitottam ki a szemem mikor nyisszantott Uh gyorsan vissza is csuktam🙂

Nekem a kitolásra elmúlt a fajasom, pedig oxit is kaptam. Mire jött volna a kitolas éreztem h most kellene jönnie a fajasnak, Uh nyomtam de mivel nem fajt igazán így elég nehéz volt. Viszont a vajúdáskor vágott amikor mar a fajas toló fajasba végződött.

Hat igen a varras sokkal szarabb volt, utaltam. De ennél a kézi vizsgálat és a mehszaj perem lefogasa sokkal rosszabb volt! Nem ez a nehéz a szulesben bár utána elég kellemetlen tud lenni🙂 Kitartás!

2017. jan. 11. 14:05
 15/16 anonim válasza:
68%
3x vágtak,semmit nem éreztem! Sőt a tolás sem fájt! :)
2017. jan. 13. 12:53
 16/16 Picuri1 ***** válasza:
47%
Én kaptam epd és még az mellett is éreztem hogy nagyon fáj! Egesz vajludas és kitolas közben hangom nem volt de a vagasnal akkorat orditottam hogy kint az anyukám egyből sírva fakadt a váróban 😀 most jön a masodik szülés és csak a gátmetszéstől félek!
2017. febr. 2. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!