Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A gátmetszést/repedést érzed...

A gátmetszést/repedést érzed kitolás közben? Fáj?

Figyelt kérdés
Anyukám azt mondja, hogy annyira fáj a kitolás, hogy észre sem veszed, hogy vágnak.
2017. jan. 9. 18:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem vagtak, de igen, nagyon fajt a kitolas. A vajudas nekem nem volt annyira fajdalmas, egyszer sem ereztem ugy, hogy ezt nem birom tovabb, de a kitolasnal elegge meglepodtem, hogy ennyire hogy fajhat valami.
2017. jan. 9. 18:09
 2/16 anonim ***** válasza:
97%
Nem érezte a vágást,mert adtak előtte helyi érzéstelenítőt.Azt sem éreztem meg.De nekem nem mondanám,hogy fájt volna a kitolás.Nem kellemes,de a vajúdást fájdalmasabbnak éltem meg
2017. jan. 9. 18:28
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Gátmetszésem volt, tényleg nem éreztem. Mikor megláttam a doki kezében az ollót kiült az arcomra a kétségbeesés, erre közölte hogy már végzett. -előre meg volt beszélve hogy ha kell gátmetszést csinál.
2017. jan. 9. 18:37
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Én azt hittem csak legenda hogy nem lehet érezni, de tényleg nem lehet, pedig nagyon féltem tőle.
2017. jan. 9. 18:44
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Repedtem is, vágtak is, de egyikről sem tudtam. Meg is lepődtem, hogy mit akar varrni az orvos. A varrás viszont nekem nagyon fájt, utána két hétig csak sírva tudtam lábra állni. Kb. 4 hónap múlva szűnt meg teljesen a fájdalom.
2017. jan. 9. 18:53
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem éreztem a gátmetszést. Viszont a varrást annál inkább :)
2017. jan. 9. 19:22
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Belül repedtem, gátmetszésem is volt. Egyik sem fájt, már csak a varrásnál volt kellemetlen
2017. jan. 9. 20:10
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Elsőnél volt gátmetszés, tanakodott is az orvos a szülésznővel legyen-e, végül mellette döntöttek, tehát tudtam is mikor lesz, de egyáltalán nem éreztem semmit belőle. A kitolás nem fájt annyira, mint a vajúdás. A varrásból semmit nem éreztem, nagyon jól érzéstelenítettek. Utána viszont fájt vagy 5 hétig. Másodiknál volt egy kis repedés, azt nem éreztem, de a kitolás jobban fájt, mint mikor vágtak, a varráshoz nem is érzéstelenítettek, mert azt mondta a doki, az a két öltés pont annyi szúrás, mint az érzéstelenítők, féltem tőle, de abszolút nem volt gáz, utána sem fájt a varrat egyáltalán.
2017. jan. 9. 20:45
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Én egy egyszeri szúró fájdalmat éreztem gátmetszésnél, de ez egy másodperc volt. Utána a varrásig eléggé fájt a gátam, én tovább is szakadtam. A kitolás nem fájt, csak kellemetlen volt, a vajúdás alatti fájások fájtak.
2017. jan. 10. 06:25
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Gátmetszés előtt adtak érzéstelenítőt, így nem éreztem semmit. Az első szülésnél repedtem is, a 2 szüléssel összehasonlítva, sajnos éreztem. A kitolás mindkét alkalommal nagyon fájt. A varrás tényleg rossz volt, az 1. szülésnél kaptam pluszba érzéstelenítőt, a 2.-nál nem (a dokim nyaralt, a beugró doki pedig nem gondolt adni ....).
2017. jan. 10. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!