Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A 2. baba általában korábban...

A 2. baba általában korábban születik, mint az első?

Figyelt kérdés
Kisfiam a 40. hét utolsó napján született. A 2. baba is születhet a 40. hét végén, vagy akár túlhordás is lehet? Vagy a 2. baba korábban érkezik, mint az első, mert esetleg a méhszáj már nem tud olyan erősen tartani, mint az első terhességnél?
2008. okt. 8. 11:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Anyukámnak én a második gyereke vagyok, és bátyám a kiírt előtt született pár nappal, és meg pont a kiírt napon;) Szóval lehetséges.
2008. okt. 8. 11:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a másodikat túlhordás miatt indítani kellett.Csak annyival volt jobb,hogy rövidebb volt a szülés.Az első is 40 hétre született.
2008. okt. 8. 12:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül, de általában maga a szülés időtartama fele annyi.
2008. okt. 8. 12:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az első babám a 38. héten a második pedig a 41.-en(indítással)születtt! A második egy óra alatt meglett!:)
2008. okt. 8. 14:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Az első fiam a 41.hét végén született 4 óra alatt,a 2.a 38 héten 2 óra alatt.A nagy 16 éves,a pici 5 hós.
2008. okt. 9. 00:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Én az első fiammal 2 napot húztam rá,a második 3 héttel elöbb jött.Igaz hamarabb meglett,a vajúdás is gyorsabban lement,de duplán úgy fájt mint az első.Most 28 hetes vagyok,és nagyon félek!!:-)Jó babavárást!!
2008. okt. 9. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!