Szül valaki június végén, július elején a tatabányai kórházban?
Szia!
Én Július végén szülők,második babám lesz!
Nekem kész kín most ez a terhesség mert már hetek óta fáj mindenem,és még hol van a vége...?!
Piheni sem tudok mert még csak 15 hónapos a kisfiam!
Fogadott dokim még nincs de lesz!De még nemtudom ki!
Te hogy vagy?
Csak egy jótanács:Pődör,Pazár SEMMIKÉPP!!!!
Sőt,ha teheted menj Szőnybe szülni!
A tatabányai szülészet egy horror és tele van c.i.g.á.nny.a.l !(sajnos)
Én szerintem pont azért félek nagyon, mert nem tudom mire számítsak. Ha viszont legalább az eszközöket látom, meg tudom, hogy merre van a vajúdó (mik vannak bent), és a szülőszoba, akkor kicsit nyugodtabb leszek.
Nincs problémám az etnikai kisebbséggel, mindenkinek ugyanannyi joga van szülni. Ehhez annyi gondolatom van még, hogy két ismerősöm szült most február-április között és azt mondták, hogy a roma kismamákat a legutolsó szobába fektették be. De mondom, nincs velük semmi gond, elvileg van látogatási rend, remélem ezt be is tartatják.
Egyébként miért kell befeküdnöd (ha nem indiszkrét a kérdés)?
Első válaszoló vagyok!
Nekem sincsen semmi jó tapasztalatom,sőt rettegek ismét szülni tatabányán,de mivel itt lakom vele szemben ezért nem igazán akarok utazgatni, talán ha lesz fogadott dokim akkor kicsit másként lesz minden,mint tavaly :(
Én is az Eszlárihoz járok nagyon megvagyok vele elégedve,de nekem sok amit elkér egy szülésért,pedig szinte biztos,hogy nekem ismét császár lesz! Mondjuk nem is bánnám elég jól viseltem,na de a vajúdás,úgy hogy meg sem mozdulhattam és a párom se jöhetett be kész kín volt!
Lehet neked sem lesz életed legszebb élménye a szülés mivel az ott dolgozók majd tesznek róla,de hamar el telik az a pár nap és aztán jöhet a babázás :)
De azért kívánom,hogy szerencséd legyen és normális emberek legyenek akkor ügyeletben!
Lányok ezekkel a kiírt időpontokkal kapcsolatban: nekem eddig 4* változtatták meg a dátumot, 10-én megyek a 32. heti uh-ra, kíváncsi vagyok, hogy az alapján milyen dátumot mondanak.
Mondjuk én azt semmiképp sem szeretném, hogy "hetekkel korábban" befektessenek.
12-i kismamának kitartást és könnyű-szép szülést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!