Mikor lehet szeretkezni szules utan?
Figyelt kérdés
4 hete szultem, mar nem verzek es a gatsebemet sem erzem mar. Szerintetek lehetne mar probalkoznunk?2010. máj. 3. 18:34
1/6 anonim válasza:
Én császármetszéssel szültem 4 hete és már én is "jól vagyok".
Kíváncsi lennék hogy volt-e már valaki aki szülés után 1 hónappal már elkezdte a szexuális életet....!
2/6 anonim válasza:
mi 5 héttel a szülés után voltunk először együtt.
3/6 anonim válasza:
Én szülésem után másfél honapal(kb.6hét)éreztem kedvet hozá szerintem ez az ideális.
5/6 anonim válasza:
Az első szülésem után 5 héttel szeretkeztünk, addig bírtuk. A második szülésem 4 hete volt nekem is, de most kivárjuk a 6 hetes kontrollt, pedig már nagyon hiányzik!
Szerintem már próbálkozhattok, de nagyon óvatosan!
6/6 anonim válasza:
császáros voltam. 4 és fél hét után próbálkoztunk de nem jött össze,valahogy nekem még korai volt,de visszagondolva lehet hogy csak a tudat,hogy elméletileg 6 hetet kellene várni.amint letelt a 6 hét,zökkenőmentesen zajlott a dolog :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!