Hogyan viselitek (viseltétek) a szülés körüli napokat?
Engem is idegesített.Már kb 1 hónappal a kiírt dátum előtt jöttek a kérdések h egybe vagyok e még stb.Aztán amikor megszületett az első mindenki eltűnt...Pedig minden kérdésre mosolyogva válaszoltam h nagyon úgy tűnik h még egybe.
Amikor a másodikat vártuk akkor is rég nem látott emberek és olyanok akik az utcán nem is köszönnek írogattak meg telefonálgattak h egybe vagyok e még,és miért nem inditják,meg minek akarok szülni amikir az első császár volt stb...egy idő után mindenkit elküldtem a p....ba.Aztán megint mindenki eltűnt ahogy megszültem.
Most várjuk a 3.at,ismét előkerültek a rég nem látott ismerősök.Már nem is válaszolok nekik 😂
Ajánlom a figyelmedbe Palya Bea cikkét a témában a wmn.hun
Nem szültem még, így okoskodni nem akarok. De minden elismerésem annak, aki bevállalta a terhességet kilenc hónapig és a szülést ami a hab a tortán!
És igenis nem szégyen kimondani, ha valakinek baromi nehéz. Vannak szerencsés emberek, persze, de nem annyian mint amennyien ezt el akarják magukról hitetni!! Lynette mondta ezt jól meg a született feleségekben: anyáink az anyaság igazi arcáról azért nem beszéltek nekünk soha, mert akkor nem szülnénk nekik soha unokákat!
Jó egészséget kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!