Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan viselitek (viseltétek)...

Hogyan viselitek (viseltétek) a szülés körüli napokat?

Figyelt kérdés
Néhány nappal vagyok a kiírt időpont után, de már most agyon idegesítenek az ismerősök kedves érdeklődései, hogy "na mi újság a babával? Egyben vagytok még?" Azon kívül is pocsékul erzem magam, nehezen mozgok, viszketek, az orrom folyamatosan be van dugulva, még mindig csak folyamatosan hízok és bőröm tele fibromaval, stb. Amúgy tök boldognak kellene lenni, mert nagyon régóta vártuk a mi babankat, es maga a terhesség is komplikáció nélkül telt el idáig!
2016. dec. 29. 13:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
32%
Engem az olyan emberektől idegesít a kérdezősködés, akiknek többnyire az az egyetlen életceljuk, hogy anyukák lehessenek. Ergo velük gyerek előtt, se gyerek után nem lehet semmi értelmes dologrol beszelni csak a babázásról...és most, hogy a végét járom ráerősítettek érdeklődésben, mintha valami szektába készülnék csatlakozni. Holott én sosem voltam egy átlag nő....úgy ahogy nem is vagyok átlag kismama...és nem óhajtok az a tipikus anya sem lenni, akik kitermelik ezt a rengeteg sensitiven nevelt kölyköt.
2016. dec. 29. 22:43
 12/16 anonim ***** válasza:

Engem is idegesített.Már kb 1 hónappal a kiírt dátum előtt jöttek a kérdések h egybe vagyok e még stb.Aztán amikor megszületett az első mindenki eltűnt...Pedig minden kérdésre mosolyogva válaszoltam h nagyon úgy tűnik h még egybe.

Amikor a másodikat vártuk akkor is rég nem látott emberek és olyanok akik az utcán nem is köszönnek írogattak meg telefonálgattak h egybe vagyok e még,és miért nem inditják,meg minek akarok szülni amikir az első császár volt stb...egy idő után mindenkit elküldtem a p....ba.Aztán megint mindenki eltűnt ahogy megszültem.

Most várjuk a 3.at,ismét előkerültek a rég nem látott ismerősök.Már nem is válaszolok nekik 😂

2016. dec. 30. 17:29
 13/16 tudor007 ***** válasza:
95%

Ajánlom a figyelmedbe Palya Bea cikkét a témában a wmn.hun

Nem szültem még, így okoskodni nem akarok. De minden elismerésem annak, aki bevállalta a terhességet kilenc hónapig és a szülést ami a hab a tortán!

És igenis nem szégyen kimondani, ha valakinek baromi nehéz. Vannak szerencsés emberek, persze, de nem annyian mint amennyien ezt el akarják magukról hitetni!! Lynette mondta ezt jól meg a született feleségekben: anyáink az anyaság igazi arcáról azért nem beszéltek nekünk soha, mert akkor nem szülnénk nekik soha unokákat!

Jó egészséget kívánok!

2016. dec. 31. 06:45
 14/16 anonim ***** válasza:
Én azt mondon pihenj sokat, mert aztán egy jó ideig nem lesz idő+ Olvass könyvet, nézz sorozatot, mert ezekre főleg nem lesz. Nehéz volt az utolsó hónap, de szülés után az első hónap nehezebb :D
2017. jan. 1. 09:08
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utóbbi válaszokat is! Nos igen, nem könnyű az utolsó hónap, illetve ez is kismamaként változó, engem megvisel, úgy érzem, mintha hetek teltek volna el a kiírt dátum óta, persze csak egy hét. Oké ezen is túl leszünk, és olvasom én is a neten, hogy a baba születése után jön még csak a neheze... legalábbis az elején, úgy ahogy írjátok, de ez még előttem áll! Mindenkinek kitartást kívánok, akik ebben az időszakban járnak! :)
2017. jan. 1. 20:29
 16/16 A kérdező kommentje:
Igen, Palya Bea ebben a cikkben úgy érez nagyjából mint én, köszi! :)
2017. jan. 1. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!