Szülés utáni erős menstruáció! Tapasztalatok?
6 hetig tart a gyermekagyi verzes, tehat ez meg az. A legtobbszor ez ilyen, jon , megy.
6. het utan ami verzes, az a menstruacio.
Egyebkent nekem meg szules utan 1,5 evvel is nagyon eros, omlik. Igaz en szoptatok.
Köszönöm a válaszokat!
Azzal nem értek egyet, hogy ez a gyermekágyi vérzés még, mert teljesen más jellegű. A szülés utáni vérzés első napokban volt csak ilyen nagy mennyiségű, ilyen állagú és színű, utána napról napra fokozatosan csökkent a mennyisége. Volt persze olyan, hogy egy napon picit több jött mint az előzőn, de ennek ellenére fokozatosan csökkent, míg el nem múlt. Ilyen hatalmas vérzés csak akkor lehetne gyermekágyi vérzés, ha valami nagyot emeltem volna és a méhseb vérezne újból, viszont ekkora mennyiségű vérveszteség bajra utalna már. Szó szerint ömlik a vér négy napja, ami az ötödik héten nem lenne normális, ha a második-harmadik-negyedik héten már csak minimális vérzés volt.
Ha ahogy te fogalmazol, ennyire omlik, akkor a helyedben elmennek ugyeletre is akar. Nekem masodik szulesem utan volt ugy hogy azt hittem elmult szinte mar mert csokkent fokozatosan ahogy te is irod, aztan hirtelen nagy mennyiseg megint. De ugy kepzeld hogy 10 perc alatt ataztam.... Mentem az ugyeletre azonnal, mert nagyon furcsanak talaltam, foleg hogy elso szulesem utan nem volt ilyen. Megneztek uh-gal, kiderult hogy semmi gond nem volt, es meg a szules utani verzes resze volt. 6 heten belul volt ez nekem is.
A menstruacio pedig par het mulva jott meg (akkor nagyon gyengen), aztan jo fel evig semmi (szoptattam). Aztan mar rendesen megjott eleg erosen az elso par honapban. Utana lassankent visszaallt.
Ez nagyon valtozo mindenkinel, mind a szules utani verzes mennyisege, idotartama, mind a menstruacioe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!