Hogyan változott a menszeszetek szülés után? Ez már így marad?
Figyelt kérdés
Nekem "lánykoromban" alig volt, épp,hogy csak megmutatta magát. De mióta szültem szó szerint dől belőlem a vér. Meg a hasam is jobban görcsöl.2010. máj. 3. 13:33
1/4 anonim válasza:
Erre az idő adja meg a választ...
Nekem ugynaolyan, mint előtte vol.
2/4 anonim válasza:
Nekem is furcsa ez az egész dolog. Mert még szülés után sem véreztem annyira, mint mióta megjön havonta. Már kétszer jött meg, de mindkettőnél a Tena betétet kellett használom. Katasztrófa, de azt mondják ez még normális, mert tisztulunk. Hát remélem mielőbb vége lesz ennek és visszaáll a régi kerékvágásba minden.
3/4 anonim válasza:
2 éves a fiam, borzalmas azóta, szörnyen fáj és dől belőlem is a vér. De ez már így marad.
4/4 anonim válasza:
Az eslő gyerek után 10 éve nem változott, de második után (14 hónapos) az első 2 napban szinte folyik belőlem.
Annyira utálom.
Ja és 3,5 hónapos korában megjött, azóta is megvan havonta, pedig még többször szopik a kicsi.
Pont ma jött meg:-((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!