Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan zajlik egy császármetszés?

Hogyan zajlik egy császármetszés?

Figyelt kérdés
2016. dec. 21. 19:42
 2/4 anonim ***** válasza:
youtube is segít :)
2016. dec. 22. 08:03
 3/4 anonim ***** válasza:

attól függ, program. vagy sürgősségi.

mármint, előzőhöz bemész előtte, beöntés, borotválás, másiknál valószínű nem így kezdődik.

érzéstelenítőt kapsz, lefekszel, előkészítenek. engem nem altattak, de nekem programozott császárom volt. férjem is bejöhetett.

a műtét szerintem max. 1 óra, semmit nem érzel. van egy paraván is, így nem is láttok semmit.

babát vagy egyből elvszik, vagy megnézheted.

utána összevarrnak és viszek az örzőbe.

fejedet utána tilos mozgatni, különben két hétig borzalmasan szédülsz :)

műtét után 4-6 órával felállítanak, mehetsz mosakodni (mehetsz=megteszel 1 métert 30 perc alatt)

később beviszik a babát, vagy pl. engem felvitt a férjem hozzájuk.

2016. dec. 22. 15:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Amit én láttam: Bemész, megkapod az érzéstelenítőt felfekszel. Három rétegben felvágnak, szétrántják a hasfalat, vas rúdszerúségekkel kitámasztják. Kiveszik a babát, utána egy orvos egyesével tágítókat nyom át a méh felől a hüvelybe, amit egy másik orvos húz alulról. Ebből három darab van. Utána két rétegben összevarrnak.
2016. dec. 22. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!