Császármetszés közben le vannak kötözve a nő kezei?
Úristen!
Ekkora hülyeséget még soha nem hallottam
Császárnál a kezekre gondoltam, mondjuk hogy ne szedje le a paravánt maga elől ilyesmi
(Vannak debilek, el tudok képzelni ilyet! Pl a szülésznő mesélte hogy volt olyan nő aki vajjúdás közben ordibálva kitépte magából az infúziót, szedte le az nst-t hogy ő ezt nem bírja, megy haza)
Nem a kokorszakban vagyunk. Hallottal mar betegjogokrol ? ( a kerdes alapjan itelve nem )
Mellesleg a csaszarnal nincs vajudas.
Ha valaki pszichesen beteg ott gondolom merlegelik csaszarnal az altatast.
Na #7! Végre valaki nem néz teljesen hülyének!
Az első szülésnél én is csak később kérdeztem a páromat hogy hé, tényleg le volt kötve a lábam?? Mondjuk már annyira kivoltam hogy arra sem emlékeztem hogy az orvos megkérdezte hogy a varrásnál bent lehet-e egy "tanuló"...
A másodiknál meg már rég végeztünk mindennem engem meg még mindig nem szertek le onnan.. :S Na ha lesz 3. tuti nem ott szülök!
(És nem, nem a középkorban vagyunk hanem 2013, ill. 2016ban!)
Császárnál a bal kezemet tépőzárral lekötötték abban volt a branül meg a vérnyomásmérő.Másik kezem szabadon volt,annyit mondtak lefelé ne nyúlkáljak vele.
Sima szülésnél kengyelbe kellett tenni a lábaimat és a kitolás közben tépőzárral lekötötték.Varrás közben is le volt még kötve.
Kórháza válogatja,hogy mit csinálnak,DE semmibe nem muszáj beleegyezni,megtagadhatod.Jogod van hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!