Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszés közben le...

Császármetszés közben le vannak kötözve a nő kezei?

Figyelt kérdés
Nekem logikusabbnak tűnik mint hogy természetes szülésnél a lábakat kötözik le..
2016. dec. 18. 11:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Egy ismerősöm sem mondta hogy le lettek volna kötözve a kezei, hogy oda volt az EGYIK tépőzárazva, amiben a branül van az tök más dolog. Én kettőt szültem normál úton se kezem, se lábam nem volt lekötve.
2016. dec. 18. 14:04
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekem még zsákot is húztak a lábamra és le volt szíjazva. Császárnál a bal kezemben volt a branül, vérnyomásmérő. Jobb kezemet meg becsavarták az ágyon lévő lelógó lepedőbe
2016. dec. 18. 14:31
 13/18 anonim ***** válasza:
74%
Csak tudnám miért lettem lepontozva mert leìrtam hogy nálunk nem kötözik le a lábakat.Sőt kengyelbe sem teszik.pontozzátok le ezt is.
2016. dec. 18. 16:41
 14/18 anonim ***** válasza:

Mindharom csaszaromnal a labamon zsak volt,es le is volt szijazva.a jobb kezemet az asztal szelehez tepozaraztak,a balban pedig az infuzio volt es a vernyomas mero,ki volt nyujtva a kezem oldalra de nem volt lekotve.

Amugy a legkevesbe ezek erdekeltek a mutet alatt.

2016. dec. 18. 20:37
 15/18 anonim ***** válasza:
Császáromnál bal kézben branül ujjon vérnyomásmérő lábak lekötve bezsákolva jobb kéz egy gumi bilincs szerűségben amit műtét közben valahogy kihúztam (vékpny a csuklóm) le is csesztek ugyhogy biztos megvan az oka.
2016. dec. 18. 21:15
 16/18 anonim ***** válasza:

Egyik kezem ki volt kötözve, ebbe ment az infúzió. másik kezemet pedig kvázi az oldalamhoz szorították (lepedőt ráterítették és ezt alám gyűrték.

Lábaim is ki voltak kötözve.

2016. dec. 19. 08:39
 17/18 anonim ***** válasza:
Mindkét császáromnál megkaptam az érzéstelenítőt és mire lefektettek, már a nyakamtól lefelé nem éreztem semmit, és az egészet rögtön el is takarták előlem egy paravánnal, úgy fogalmam sincs, mit csináltak a kezemmel :)
2016. dec. 19. 08:58
 18/18 anonim ***** válasza:
49%

13, engem is lepontoztak, biztos ott voltak a császáromnál...

Nem, NEM voltam lekötözve, miért lettem volna? Nem vagyok sem ön-, sem közveszélyes...

:D

2016. dec. 19. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!