Császármetszés közben le vannak kötözve a nő kezei?
Figyelt kérdés
Nekem logikusabbnak tűnik mint hogy természetes szülésnél a lábakat kötözik le..2016. dec. 18. 11:22
11/18 anonim válasza:
Egy ismerősöm sem mondta hogy le lettek volna kötözve a kezei, hogy oda volt az EGYIK tépőzárazva, amiben a branül van az tök más dolog. Én kettőt szültem normál úton se kezem, se lábam nem volt lekötve.
12/18 anonim válasza:
Nekem még zsákot is húztak a lábamra és le volt szíjazva. Császárnál a bal kezemben volt a branül, vérnyomásmérő. Jobb kezemet meg becsavarták az ágyon lévő lelógó lepedőbe
13/18 anonim válasza:
Csak tudnám miért lettem lepontozva mert leìrtam hogy nálunk nem kötözik le a lábakat.Sőt kengyelbe sem teszik.pontozzátok le ezt is.
14/18 anonim válasza:
Mindharom csaszaromnal a labamon zsak volt,es le is volt szijazva.a jobb kezemet az asztal szelehez tepozaraztak,a balban pedig az infuzio volt es a vernyomas mero,ki volt nyujtva a kezem oldalra de nem volt lekotve.
Amugy a legkevesbe ezek erdekeltek a mutet alatt.
15/18 anonim válasza:
Császáromnál bal kézben branül ujjon vérnyomásmérő lábak lekötve bezsákolva jobb kéz egy gumi bilincs szerűségben amit műtét közben valahogy kihúztam (vékpny a csuklóm) le is csesztek ugyhogy biztos megvan az oka.
16/18 anonim válasza:
Egyik kezem ki volt kötözve, ebbe ment az infúzió. másik kezemet pedig kvázi az oldalamhoz szorították (lepedőt ráterítették és ezt alám gyűrték.
Lábaim is ki voltak kötözve.
17/18 anonim válasza:
Mindkét császáromnál megkaptam az érzéstelenítőt és mire lefektettek, már a nyakamtól lefelé nem éreztem semmit, és az egészet rögtön el is takarták előlem egy paravánnal, úgy fogalmam sincs, mit csináltak a kezemmel :)
18/18 anonim válasza:
13, engem is lepontoztak, biztos ott voltak a császáromnál...
Nem, NEM voltam lekötözve, miért lettem volna? Nem vagyok sem ön-, sem közveszélyes...
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!