Anyukák . Mitől gyulkad a gátseb?
Hahahhaaa.. Romániában születtem 90-ben menekültem ennek ellenére felnőttként pár évre visszatértem tehát nekem ne süketelj! Én terhesség gyanújával időpont nélkül mentem a kórházba, tömve volt mégis mindenki elé vettek mert felmutattam 1000ft-nak megfelelő lejt a dokinak.
A lányom magyar állampolgár, Magyarországon született mégis tök ingyen ellátta a gyerekorvos mert valakinek a valakije volt. Rengeteg dolgot tudnék még felhozni arra hogy pont egy olyan országban élsz, ahol minden megoldható. Egyébként akkut problémával kötelesek ellátni OTT IS!
Itt nem voltam senkinek senkije: "Én terhesség gyanújával időpont nélkül mentem a kórházba, tömve volt mégis mindenki elé vettek mert felmutattam 1000ft-nak megfelelő lejt a dokinak."
Szóval szerintem te nem igazán akarsz megoldást találni, kifogást már annál inkább. Hol élsz? Falu, kisváros? Akkut problémával ellátnak ha beutazol egy nagyváros kórházába nőgyógyászati rendelésre!
Egyetértek a 18as válaszadóval hiába nyers a stílusa teljesen igaza van!
Mindenki írta h menj orvoshoz,de te nem akarsz...Akkor nem is fáj,nincs bajod!Ha akkora lenne a fájdalad vagy az aggodalmad akkor nem kezded el otthon kezelgetni,meg nem válogatsz h ki nézze meg.Arról nem is beszélve h 1 heti otthoni kuruzslás után jutott eszedbe,hogy karácsonykor orvoshoz kellenne menni?
Miért nem mentél akkor amikor észlelted h baj van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!