Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Anyukák . Mitől gyulkad a gátseb?

Bernadette20 kérdése:

Anyukák . Mitől gyulkad a gátseb?

Figyelt kérdés
4 hete szűltem 1 hete be van gyulladva a gátsebem kezelem cickafark és jamillás lemosással és betadine oldatos gézlappal borogatom . Ennél többet mit tehetek ? A dokim hétfőn dolgozik de mivel karácsony másodnapja , biztos nen lesz benn ugy csak az ujévben a 6 hetes vizsgálatra jutok el . Előre köszönöm valaszaitokat
2016. dec. 21. 18:36
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
86%

A "begyullladt", akkor az valami fertözés, amivel minél elöbb orvoshoz kell menni, mert komolyabb baj lehet belöle.

Ha normális orvosod van, akkor holnap felhívod és ad idöpontot (még holnapra), amikor megvizsgálja, mi a baj.

Ha nem rendes ennyire, akkor az ügyeletre vagy bárhová menj, ne magad kezelgesd, mert csak rontasz rajta.

2016. dec. 21. 18:44
 2/25 A kérdező kommentje:
Ez itt romániában nem anyira egyszerű . Sajnos magán rendelője meg nincs .. estére huzodik , meg viszket . Felszivódó varrataim voltak ( ha minden igaz eddig kipotyogtakbvagy fekszivodtak )
2016. dec. 21. 18:53
 3/25 anonim ***** válasza:
37%

az nem gyulladas siman gyogyul azert eg viszket

napi 6x olbogesd sima tiszta vizzel

2016. dec. 21. 18:58
 4/25 anonim ***** válasza:
Valahogy el kellene jutnod orvoshoz. Ennyi idővel szülés után nekem már nem fájt. Fürödtél kádban? Mert 6 hétig nem lehet.
2016. dec. 21. 21:18
 5/25 A kérdező kommentje:

3as , váladékozik is , felismerem a gyulladást

4es hát elkellene , de ugye nála szűltem , hozzá kell vissza mennem . De hétfönként dolgozik csak s 26án biztos nem lesz benn

2016. dec. 22. 05:04
 6/25 anonim ***** válasza:
Ha bemész a körzetihez simán elfog látni, ennyi!
2016. dec. 22. 06:18
 7/25 anonim ***** válasza:
Ha 1 hete be van gyulladva miért nem mentél rögtön orvoshoz?
2016. dec. 22. 07:28
 8/25 anonim ***** válasza:

Menj be simán a kórházba/sztk-ba és mond meg a betegfelvételen, hogy akut problémád van, ilyenkor eltekintenek az időponttól, köteles az orvos is ellátni. Ha kötekednének a betegfelvételisek, akkor részletesen magyarázd el nekik, hogy mi bajod, hipp-hopp felvesznek utána.

De fel is hívhatod a dokidat előtte, hogy ez és ez van és mi legyen, mert te nem tudsz hetekig várni.

Mindenesetre ne hagyd annyiban szerintem.

Amúgy ügyelet is van délutántól másnap reggelig és ünnepek alatt is.

2016. dec. 22. 07:50
 9/25 anonim ***** válasza:

Bármelyik körzeti orvoshoz is mehetsz nyugodtan, el kell hogy lássanak.

Ha váladékozik, húzódik, fáj az biztos hogy gyulladás. Nekem a külsőt kiszedték a 3.napon, utána talán jó ha egy napig fájt, a belső pedig felszívódó, azt egyáltalán nem éreztem.

Minél előbb keress fel egy orvost, nehogy nagyobb gond legyen belőle, ne várj vele napokat még.

2016. dec. 22. 11:09
 10/25 anonim válasza:
Ne gézlappal betadinozd hanem locsolgasd.Higitsd vízzel és úgy mosd le de me fogdosd.Nekem volt fujos flakon amiből tudtam permetezni a brtadint.Utána a betét kentem sudocreammal.Ahol oda ér a gátmetszeshez.
2016. dec. 22. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!