Anyukák . Mitől gyulkad a gátseb?
A "begyullladt", akkor az valami fertözés, amivel minél elöbb orvoshoz kell menni, mert komolyabb baj lehet belöle.
Ha normális orvosod van, akkor holnap felhívod és ad idöpontot (még holnapra), amikor megvizsgálja, mi a baj.
Ha nem rendes ennyire, akkor az ügyeletre vagy bárhová menj, ne magad kezelgesd, mert csak rontasz rajta.
az nem gyulladas siman gyogyul azert eg viszket
napi 6x olbogesd sima tiszta vizzel
3as , váladékozik is , felismerem a gyulladást
4es hát elkellene , de ugye nála szűltem , hozzá kell vissza mennem . De hétfönként dolgozik csak s 26án biztos nem lesz benn
Menj be simán a kórházba/sztk-ba és mond meg a betegfelvételen, hogy akut problémád van, ilyenkor eltekintenek az időponttól, köteles az orvos is ellátni. Ha kötekednének a betegfelvételisek, akkor részletesen magyarázd el nekik, hogy mi bajod, hipp-hopp felvesznek utána.
De fel is hívhatod a dokidat előtte, hogy ez és ez van és mi legyen, mert te nem tudsz hetekig várni.
Mindenesetre ne hagyd annyiban szerintem.
Amúgy ügyelet is van délutántól másnap reggelig és ünnepek alatt is.
Bármelyik körzeti orvoshoz is mehetsz nyugodtan, el kell hogy lássanak.
Ha váladékozik, húzódik, fáj az biztos hogy gyulladás. Nekem a külsőt kiszedték a 3.napon, utána talán jó ha egy napig fájt, a belső pedig felszívódó, azt egyáltalán nem éreztem.
Minél előbb keress fel egy orvost, nehogy nagyobb gond legyen belőle, ne várj vele napokat még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!