Nektek mennyi ideig tartott a vajúdás?
5,5 óra volt mindennel együtt a szülés. Indítottan szültem, onnantól "számolva", hogy felfeküdtem az ágyra, egészen a gát összevarrásáig.
Kb 3-3,5 órát vajúdtam, ha mindent leszámolok.
(3510 grammal született a fiam ha ez számít. (Előtte 3 nappal Uh-n 3500grammra saccolták)
Túlhordtam 3.5 héttel, ezért az orvosom berendelt egy vizsgálatra. Bementem, megvizsgált, majd csodálkozva kérdezte, hogy miért nem érzek tolófájdalmakat? mert már annyira kitágultam, hogy "éppen szülők".
Azonnal a szülőszobába toltak, és onnantól számolva, hogy betoltak, 15 perc múlva meglett a fiam.
Jóval később genetikai vizsgálaton kellett részt vennem, mert kiderült, hogy a húgom és én bizonyos fájdalmakat nem érzünk vagy enyhén.. Agyi elváltozás van..:)
Utolsó, az durva :D
Nekem este 20:30-kor jött az első fájás, másnap este 20:30-kor született meg a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!