Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nem tudok fizetni a dokinak....

Nem tudok fizetni a dokinak. Mit csináljak lemondjam és szüljek ügyeletesnél? Ráadásul befekvős szülésindításról van szó.

Figyelt kérdés
Fogadtam orvost, végig hozzá jártam terhesség alatt, szüléshez is felfogadtam. Most viszont nem várt kiadás ért, nehéz anyagi helyzetbe kerültem. Szó szerint egy forintom sincs. A doki nem mondott összeget de valamit mégis illene adni csak most egyszerűen tényleg fizikai képtelenség.

2016. dec. 8. 13:39
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Azt mondjátok nem ciki ha a kontrollvizsgálaton adom neki oda? Oda már úgyis a magánrendelésére mennék. Akkor már tudnám rendezni.
2016. dec. 8. 19:23
 12/13 anonim ***** válasza:
22%

3gyereket szultem 10ev alatt ugyan annal a dokinal.

Maganban fizettem mindig,de szulesert egy petakot sem....

Az elsonel probaltunk adni,de visszaadta es lezarta annyival,hogy a terhesgondozason boven kifizettuk a szulest is.

Igaz ketszer ugyeletes volt mikor szultem.a masodiknal inditott volt,csaszar lett mint az elso.husvet vasarnap.a harmadik program csaszar volt husvet elotti csutortokon.akkor csak a csaszarra jott be.

Es addig bent volt,mig a megfigyeloben voltam.kb fel orankent benezett.

Szerintem is emlitsd meg neki,hogy nehez helyzetbe kerultel,de mellette erezned biztonsagban magatokat.ha normalis megerti.

2016. dec. 8. 21:41
 13/13 anonim ***** válasza:
28%
..lóf...sz fizetne..! már bocsánat, nyolcvan rugót??? meg hatvanat??? na ne már!!!!
2017. febr. 27. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!