Természetes szülés után mennyi ideig véreztél? Hogyan ápoltad ott lenn?
Elsősorban az érdekelne, hogy meddig tartott a gyerekágyi vérzés, illetve ezalatt az idő alatt hogyan kezelted ott lenn (pisilés után mindig vizes törlőkendő, vagy zuhany? milyen krém? milyen betét és mennyi ideig?)
Bónusz kérdés: mikor kezdtetek nemi életet élni szülés után?
Kb 3 hétig véreztem én is, az első héten kellett csak a Tena betét, utána elég volt a sima intim betét.
Zuhanyozni igyekeztem minnél többször, legalább 5x naponta, főleg az elején.
A gátsebet Bepanthen plus-szal kentem ez hámosít és fertőtlenít is, nekem bevált.
Elsővel 5 hétig véreztem. Sima éjszakai always- t hasznàltam az első héten, aztán normált.
Naponta 2x tusoltam, ott csak vìzzel. Pisilésnél sima wc papìr, semmi extra.
8. héten próbálkoztunk, mert a 6. héten megjött. Féltem de nem volt gond.
Màsodikkal 4 hétig véreztem. Éjszakai facelle( rossmann) betétet használtam az első héten, aztán 2 hét normál, utàna tisztasàgi.
Naponta 2x tusoltam. Semmi különöset nem hasznàltam.
5.héten próbàlkoztunk,megint bennem volt a para, de nem volt semmi baj. Kicsit nehezebben nedvesedtem. De következő alkalommal màr ez sem volt panasz.
Négy hétig véreztem, ebből az erős a kórházban volt, ott a Chicco szülés utáni betétét használtam, nagyon meg voltam vele elégedve. Hosszú, kényelmes, puha. Gátsebem nem volt.
Naponta egyszer zuhanyoztam a kórházban, otthon is minimum egyszer. Nem használtam semmi különleges krémet vagy nedves törlőkendőt (illetve azt csak a kórházban közvetlenül szülés után).
Mivel nagyon sok helyen olvastam, hogy az ülőfürdő inkább javasolt már szülés után is közvetlenül, mint a zuhany, ezért 3 hét után kipróbáltam. Hát megváltás volt.
Szex hat hét után volt.
Elsővel kb 1 hétig véreztem, amikor hazajöttünk a kórházból már elég volt a sima betét, abból is a nornál néret.
A másodikkal 2 hét, kicsit több volt, úgyhogy itthon jobb nedvszítót használtam.
Napi 1x zuhanyoztam, az érintett területen sima vízzel mert féltem nehogy marjon az intim mosakodó. Nem kezeltem semnivel. Gyorsan gyógyultam.
Az együtlét a másodiknál kb 3 hónap után volt, az elsőre nem emlékszem de hasonló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!