Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Pécsett mit kell vinni a...

Pécsett mit kell vinni a kórházban szüléskor a babának?

Figyelt kérdés
Találtam listákat, engem konkréten a Pécsi Klinika érdekel, hogy mi az amit adnak, és mi az amit vinnem kell, mert minden kórházban más rendszer van. És ha esetleg szült valaki Dr Halvax Lászlónál már, érdekelne, hogy mi volt a tapasztalata. Köszönöm előre is.
2008. okt. 6. 11:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is a Klinikán fogok szülni. A védőnőtől kaptam listát, és az alapján szedtem össze a picur holmiját.

"A babának a kórházba":

-pelenka (1 cs.)

-nedves törlőkendő

-3-4 textilpelenka-ruha a hazaadáshoz

Ennyi. Mindenesetre nem szándékozom 50 pelenkát bevinni, vagy a maradékot hazahozom.

Ugy gondoltuk, ha valami még kelleni fog, majd párom behozza.

2008. okt. 6. 14:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Kisfiam 2 hónapja született a klinikán. Pelenkát, törlőkendőt kell vinni. Textilpelenkát adtak, popsikrémet szintén, a köldök ápolásához szükséges dolgokat is. Mellszívó is van.

Szép babavárást és szülést, majd jó babázást kívánok neked.

2008. okt. 6. 15:51
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, minden jót Nektek!
2008. okt. 6. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!