Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Dél- Pesti Kórházban mit kell...

Dél- Pesti Kórházban mit kell összekésziteni, magammal vinni szüléskor?

Figyelt kérdés

Mit készitsek a babának és magamnak?

Mindenki mást mond. Mást a védőnő, mást a nővérek...

2009. aug. 21. 21:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Magadnak mindent:betét, ruha, wc-papír...Mindent!

Babának pelenka, nem árt saját textil-pelus a feje alá, bár azt adnak, olyan ruhát amiben majd hazahozod.

Esetleg kérdés konkrétan hogy mit akarsz/nem akarsz bevinni?

2009. aug. 21. 23:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Fogsz a szülésre kapni egy roppant szexi kórházi hálóinget, arra nem lesz szükség. Neked kell még néhány hálóing a bent tartózkodásra vagy pizsama, amelyik szimpatikusabb. Kell még Tena betét, mert vér az lesz bőven a szülés után, a menstuáció ahhoz képest pár csepp csak. Jól jöhet a hálós Tena bugyi is, nagyon kényelmes és jól tartja a betétet. Legyen nálad papucs is, fogkefe, wc-papír, törölköző (nem árt ha többet viszel, mivel jó eséllyel véres lesz a zuhanyzás után) stb. Amit egyébként is vinnél. A babának feltétlen kell vinni egy vékony plédet, mivel azt nem adnak. Kell néhány textilpelus is és természetesen eldobható pelenka is (csak reggel és este teszik tisztába a csecsemősnővérek, a köztes időben neked kell megoldani) és popsitörlő. Adni fognak popsikrémet és a köldökcsonk kezeléséhez is lesz ott minden. Ruhát nem kell neki vinni, angolpólyát adnak majd rá. Megjegyzem eltelt vagy két nap mire rájöttem, hogy kell visszacsomagolni bele rendesen. Szoptatósteát is érdemes bevinni, az is segíthet. A hazajövős ruháját felesleges bevinni, azt apuka is behozhatja aznap, mikor hazavisz benneteket. Egy jó könyv is jól jöhet, mivel egy újszülött nagyon sokat alszik és addig jól el lehet vele ütni az időt. Bár bandázhatsz is, mi azt csináltuk. ;-) Nagyon jó volt beszélgetni az anyukákkal. A kaja pocsék, szerintem semmi tápláló nincs benne, úgyhogy nem árt, ha valaki valami rendes kaját is visz be neked. És ásványvíz is jól jöhet, mivel a tej beindulásához elengedhetetlen a sok folyadék.
2009. aug. 21. 23:26
 3/5 anonim ***** válasza:

1. vagyok

Én nem kaptam másik hálóinget a szülésre.

A saját macis hálóruhámban szültem a második fiamat.(13 hónapja)

Az elsőt is itt szültem, akkor sem kaptam másik ruhát.(9,5 éve)

2009. aug. 21. 23:33
 4/5 anonim ***** válasza:

A 23:26-os vagyok ismét. Volt már korábban egy hasonló kérdés, ott elég sok dolgot leírtam a kórházzal kapcsolatban, hátha neked is segít:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..

2009. aug. 21. 23:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Kedves első, én meg textil pelust nem kaptam, úgyhogy úgy látszik garnitúra válogatja. Mindenesetre nem maradtál le semmiről. :-)
2009. aug. 21. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!