A békéscsabai kórházba mit kell vinni a babának szülés utánra? 2007ben csak a hazajövős ruha és hazajövős pelus kellett, változott valami ezügyben?
Szia!
Sajnos én nem tudok segíteni a témában, viszont engem is érdekelne ez. Sikerült megtudnod valamit, hogy mit kell vinni a babának? Mert én is úgy néz ki Csabán fogok szülni.
Szia!
Igen, már tudom, hogy nem kell semmi a babának, még a baba-mama szobákba sem. Oda is kérhetsz a csecsemősöktől popsikrémet, popsitörlőt és pelust is.
az eredeti kérdést feltevő
Köszönöm szépen, hogy válaszoltál. Azt hittem, már nem fogsz, ezért ma felhívtam a kórházat, és megkérdeztem :-) Mondták, hogy nem kell semmit vinni. De azért adtál plusz információt, hogy lehet kérni ezeket a dolgokat.
Nem haragudnál meg, ha még kérdeznék pár dolgot?
Mikor szültél? Kisfiú, vagy kislány lett? Apás szülés volt? Volt fogadott orvosod? Én ügyeletesnél akarok improvizálni.
Köszönöm, ha válaszolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!