Milyen ruha van rajtunkn szülés közben?
Lehet, hogy nagyon hülye kérdés. De mit vigyek magammal? Nyár van. És így is, úgy is totál leizzadok majd. Ráadásul utána - remélhetőleg, ha nincs gond - cicire lehet majd rakni.
Hülye kérdés... de hogy készüljek?
Szia! Melyik kórházban fogsz szülni? Csak mert mindenhol más a rendszer. Van ahol adnak,van ahol vinni kel.
Én a MÁV-ban szültem, ott elvileg adnak, de gyakorlatilag jobb ha viszel sajátot.
Nem érdemes drágát venni, piacon nézz körül, csak pamut legyen.
Szia!
Én kórházi "hálóinget" kaptam. Csodás volt:)
Az eleje totál nyitott, csak a köldök táján volt egy kis kötő, de ha összekötöttem, akkor felül és alul szétnyílt.
Szerencsémre éjjel volt, és csak a dokim és a szülésznő, na meg a férjem látott úgy.
Még a lábamon volt egy vastag térdzokni(sízokni), és arra húzták rá azt a zöld korházi csizmát.
Szüléskor nem fáztam, bár csak 20 perc volt az egész, de utána majdnem megfagytam, 2 vastag takaró is kevés volt. A pihenési idő letelte után minden a régi volt, ruci, hőérzet, stb...
Nálunk a 2 órás megfigyelési szak után lehetett cicre tenni, szüléskor csak 5 másodpercre rakták a hasamra, és vitték is el.
Szia!
Én a MÁV-ban szültem 3,5 éve, és a sajátomban voltam. Kérdezz rá a kórházban, hogy mire számíts.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!