Csak nekem nem férnek el egy bőröndben a saját kórházi
és a baba dolgai? Baj, ha két bőröndöt viszek a
kórházba?
Figyelt kérdés
Nem pakoltam semmi extrát, hálóingek, 2 papucs,törölközők, tisztasági csomag, evőeszköz,fehérnemű stb. De kaptam listát, azon kérték, hogy vigyünk mellszívót, pelenkát, popsitörlőt, eldobható alátétet,melltartóbetétet,ezekkel megtelik egy kisebb bőrönd.
2016. nov. 22. 09:21
1/9 anonim válasza:
Nekem van egy saját, és a babának is egy.
Plusz van egy kezitaskam, amit a szuloszobara pakoltam ossze.
2016. nov. 22. 09:29
2/9 anonim válasza:
Egy kis és egy nagy méretű IKEÁS zsákban vannak a cuccaim.
A kicsiben a szülőszobai csomag+ a baba hazamenős ruhái (két féle méretben csomagoltam, nem tudni mekkora lesz...)
A nagyban pedig minden más.
Nálunk elég sok mindent kell vinni, plusz én saját párnát és lepedőt is viszek, mert sajnos a bőröm nem bírja azt a fertőtlenítő szert, amivel sterilizálják a kórházi ágyneműt és egy nap alatt kivörösödik különben... (Tapasztalat)
2016. nov. 22. 09:30
3/9 A kérdező kommentje:
Akkor nem csak én megyek két bőrönddel, megnyugodtam. :)
Kispárnát én is viszek. :)
2016. nov. 22. 09:32
4/9 anonim válasza:
Én két táskát állítottam össze, pont emiatt. Az elsőt rögtön szules utan el is vitte haza a párom :D Beadtam a pelenkát, a popsitorlot, a szüléshez vitt cuccaimra mar nem is volt szükség, így rögtön össze tudtam pakolni egybe. Kicsi volt a hely a kórteremben igy elég kínos is lett volna ha mind a két táskámmal foglalom a helyet a többiektől :/ Másnap mikor jött apuka látogatni, akkor is vitt még el cuccot, mert negyedére nem volt szükségem.
2016. nov. 22. 09:32
5/9 anonim válasza:
Én is ezen aggódtam tavaly.:))) Én sem fértem el, pedig csak azt pakoltam be, ami a kórházi listán volt. Nekem volt egy szülőszobai csomag és egy nagy bőrönd.
2016. nov. 22. 09:35
6/9 anonim válasza:
Egy nagybőröndöm és egy kisebb sporttáskám volt. Utóbbiban a szülőszobára szánt cucc. Semmi nem kellett végül belőle csak egy hálóing.
2016. nov. 22. 09:37
7/9 anonim válasza:
Nekem viszont úgy kell készülnöm, hogy apuka nem nagyon fog ráérni látogatni, max. egyszer, é akkor is max. behozni tud dolgokat, mert utána megy a munkahelyére és intézi a többi gyereket, szóval ez nem mindig megoldható.
Egyéb látogatókkal max. enni-innivalót hozathatok be, személyes dolgokat nem.
Sajnos hiába csak három nap, sok ruha is kell. Könnyen átizzadja az ember, vagy összevérzi, nekem nem lenne megnyugtató, ha kiszámolva vinném...
második
2016. nov. 22. 09:37
8/9 anonim válasza:
Nálam mindhárom szülésem alkalmából 2 táska/bőrönd volt:1 a babának,egy nekem.Bár a kórházba nem kellett vinni mellszívót,eldobható alátétet,pelenkát,de a babák a saját ruháikban voltak,és takarót is vinni kellett.
2016. nov. 22. 11:28
9/9 anonim válasza:
Nálam is 2 táska volt, nagy utazó és egy sporttasi a szülőszobára, aminek végül semmi hasznát nem vettem,mert mindent adtak. Babának is, kivéve popsitörlő, kenőcs. :) (Debrecen, Kenézy)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!