S. O. S. Tényleg én vagyok az egyedüli az országban aki így megjárta? (bv. Lent)
bocsi, hogy csak most válaszolok, de forgalmas volt a hétvége (keresztelő) :-D
Nekem a doki azt mondta, hogy a küret után 6-8 hét vérzés még normális. Tehát ha az utolsótól számolom, akkor csak 6 hét volt :-(, nálad meg "csak" 3 hét telt el.
Tudom, hogy nehéz. Sőt, ami nálunk a legrosszabb, ugye a nemi élet. Mert bocsánat, de a férjemnek sem túl vonzó, hogy 4 hónapja ez a kifogás.
Az első szülésem után, ha nem is teljesen, de azért a pettingig eljutottunk a szülés követően 2 hónappal. De most az ember úgy érzi, hogy nem ura a testének. És igazán az értelmét sem látom :-(.
A héten megyek nőgyógyászhoz egy utolsó ellenőrzésre, mert azt mondta, hogy az első menszesz után még egyszer meg akar vizsgálni. Pedig én már nagyon unom.
Tudom, hogy hosszú lett a hozzászólásom. Ha van még kérdésed írj nyugodtan, ahogy tudok válaszolok :-)
Köszönöm a válaszod!:)Nekem egy nap 1x 2x van barnás rózsaszines folyásom a betéten 10 ft-os nagyságú pecsétből veszem észre.Nem kell mennem kontrolra mert mikor megvizsgált azt mondta nincs vérzés hiába mondtam hogy én tapasztalok nem volt rá reakció.Azt mondta minden rendben.Bár pár napja már "csak"2 naponta van.
Jó hogy találtam valakit akivel tudok beszélni.Lelkileg megviselt.
A házas életről nem is beszélek,viszataszítónak érzem magam bár a férjem megért.
Holnap megyek laborba.Hasfájásod volt?
Még egyszer köszönöm!
Szia!
Nekem is ilyen volt,pedig "csak" egy küretem volt!A szoptatás is sokat kivesz,ezért gondoltam,hogy nálad is ez lehet.Még 2-3 hónap és jobb lesz a közérzeted is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!