Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » S. O. S. Tényleg én vagyok az...

S. O. S. Tényleg én vagyok az egyedüli az országban aki így megjárta? (bv. Lent)

Figyelt kérdés
Mar biztos van aki olvasta de nem kapok választ.2 hónapja szültem durva lepény leválasztással.5 nap utánn küretet végeztek mert maradt bent lepény.5 hét után ujjabb küret mert még mindig volt bent lepény.Az utolsó műtét ota eltelt 3 hét még mindig van rózsaszin folyásom.Hetente járok orvoshoz már a 3. nál jártam és azt mondta minden rendben.Szerintem nincs ha még mindig folyik valami(bocsi szebben nem tudtam írni)Valakinek tapasztalata vagy tanácsa???El vagyok keseredve!!!
2010. ápr. 29. 14:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

bocsi, hogy csak most válaszolok, de forgalmas volt a hétvége (keresztelő) :-D

Nekem a doki azt mondta, hogy a küret után 6-8 hét vérzés még normális. Tehát ha az utolsótól számolom, akkor csak 6 hét volt :-(, nálad meg "csak" 3 hét telt el.

Tudom, hogy nehéz. Sőt, ami nálunk a legrosszabb, ugye a nemi élet. Mert bocsánat, de a férjemnek sem túl vonzó, hogy 4 hónapja ez a kifogás.

Az első szülésem után, ha nem is teljesen, de azért a pettingig eljutottunk a szülés követően 2 hónappal. De most az ember úgy érzi, hogy nem ura a testének. És igazán az értelmét sem látom :-(.

A héten megyek nőgyógyászhoz egy utolsó ellenőrzésre, mert azt mondta, hogy az első menszesz után még egyszer meg akar vizsgálni. Pedig én már nagyon unom.

Tudom, hogy hosszú lett a hozzászólásom. Ha van még kérdésed írj nyugodtan, ahogy tudok válaszolok :-)

2010. máj. 3. 08:29
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!:)Nekem egy nap 1x 2x van barnás rózsaszines folyásom a betéten 10 ft-os nagyságú pecsétből veszem észre.Nem kell mennem kontrolra mert mikor megvizsgált azt mondta nincs vérzés hiába mondtam hogy én tapasztalok nem volt rá reakció.Azt mondta minden rendben.Bár pár napja már "csak"2 naponta van.

Jó hogy találtam valakit akivel tudok beszélni.Lelkileg megviselt.

A házas életről nem is beszélek,viszataszítónak érzem magam bár a férjem megért.

Holnap megyek laborba.Hasfájásod volt?

Még egyszer köszönöm!

2010. máj. 3. 14:31
 13/16 A kérdező kommentje:
A vérzésem négy napja megszünt.A laborom katasztrofális:vasam alacsony nagyon,crp-ém magas,ap-ém nagyon magas.
2010. máj. 7. 21:19
 14/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is ilyen volt,pedig "csak" egy küretem volt!A szoptatás is sokat kivesz,ezért gondoltam,hogy nálad is ez lehet.Még 2-3 hónap és jobb lesz a közérzeted is!

2010. máj. 9. 18:44
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod.Van egy kevés sárgás-fehér folyásom.Neked volt?
2010. máj. 9. 20:50
 16/16 anonim ***** válasza:
Igen volt és itt egy sorstárs anyuka írta,hogy 4.hónapban már megjött neki,sajnos nekem is.Egy jó dolog történt,persze ez lehet független ettől a borzalomtól,hogy sokkal kevesebb a vérzésem mennyisége és ideje.
2010. máj. 10. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!