S. O. S. Tényleg én vagyok az egyedüli az országban aki
így megjárta? (bv. Lent)
Szegénykém.Nem lehet egyszerű.én is majdnem hasonló cipőben jártam csak nekem vizelet visszatartási problémám volt szülés után.de nem egyszerű módon.akárkivel beszéltem rémiszgetett h ez nem normális műtét lesz belőle stb.egyedül az orvosomnak nem hittem mert ő azt mondta h normális és h idővel el fog múlni.ne kérdezd h miért nem hittem neki nem tudom.aztán neki jött be mert 2 hónappal a szülés utan azt mondhatom h teljesen rendbe jöttem.biztos h neked is idővel minden rendben lesz.csak ne idegeskedj rajta tudom könnyű mondani de vissza gondolva sokat segít ha nem idegeskedsz.amugy milyen vizsgálatokat csináltak?
2010. ápr. 29. 14:55
Jaj, ez tényleg nagyon rosszul hangzik. Megnyugtatásként esetleg keress fel egy negyedik orvost is. De szerintem ne legyél ennyire elkeseredve - tudom, könnyű mondani -, minden rendben lesz!!!!
2010. ápr. 29. 15:34
3/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztató szavakat.Csináltak egy jó alapos uh-át még nekem is megmutogatták a méhet a petefészket.Azt mondák minden rendben.Meg vizsgáltak(kézzel is)Méhem mérete,állása normális.Lehet tényleg el kéne hinnem és meg kéne nyugodnom.
Szia!Én már válaszoltam neked egyszer.Én "csak" egyszer estem át szülés után küreten(11 nappal később),szintén lepény miatt.
Amit tanácsolni tudok,hogy csináltass egy vérképet.Lehet,hogy a vasad,vagy bármi más értéked nem jó.
Nekem 2 hónappal később volt vashiányom.
Szoptatsz?
2010. ápr. 29. 19:36
5/16 A kérdező kommentje:
Kedves 3. válaszoló emlékszem rád.:)Igen szoptatok.Ha kevés a vasam attól lehet rózsaszin folyásom?
Én úgy tudom előfordulhat.Meg ez a rengeteg műtét sem tett jót,plussz pszichésen is megviselt(tudom magamról).Tudom,hogy eleged van a szúrkálásból,de csináltass egy teljes vérképet!
Remélem hamar meggyógyulsz!
2010. ápr. 29. 21:14
7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Egy tűszúrást még kibírok az legyen már csak a leg kevesebb.
Írj majd!Nagyon szorítok!
2010. ápr. 29. 21:25
nem vagy egydül.
én 4 hónapja szültem a második babámat (az elsőnél semmi gond nem volt!)
Szülés közben szétszakadt a lepény, kaparás még a szülőszobán. Az 5. napon belázasodtam, újabb küret következett. Hazamenetelkor UH, minden rendben. A hat hetes kontrolon mondtam a dokinak, hogy még mindig jönnek kis darabkák (fehér, kemény kis kavicsszerű valamik jöttek ki belőlem). Újabb küret következett. Onnantól kezdve még jó 5-6 hétig véreztem, hol jobban hol kevésbé.
Tehát szülés után 3 hónapig összesen.
És a pech az egészben, hogy hiába csak anyatejes a lányom, most 4 hónappal a szülés után még a menszeszem is megjött :-(
2010. ápr. 30. 10:33
10/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó köszönöm a válaszod kicsit megnyugodtam és örülök,hogy nem vagyok egyedűl.Tudom mit érezhettél.Nekem is a 2. babám.Az utó vérzésre nem mondtak semmit,hogy mitől lehet?
Kapcsolódó kérdések: