Erdélyi anyukák! Városaitokban milyenek a körülmények a szülészeten? Van-e valahol apás szülés?
Szia, orulok, hogy irtal , jo olvasni itthoni kismamak sorait :) En is Maros megyei vagyok, csak 3 eve Szatmaron elek, annyit tudok, hogy itt nagyon nem dicserik a korhazi korulmenyeket,sot semmi jot nem hallottam, ezert aki teheti Magyarorszagra megy szulni.(Anyagilag kb ugyanott van) En is 35 km re jarok orvoshoz Fehergyarmatra es ott is fogok szulni a napokban(amugy jovo csutortokre vagyok kiirva). Ott a korulmenyek szuperek az itthoniakhoz kepest, es lehetoseg van apas szulesre is.A ferjem kezdemenyezte , hogy ott szeretne lenni, aztan beleegyeztem , gondolom sokat fog segiteni, hogy ott van.Sajnos itthon meg a legtobb helyen eleg maradiak az orvosok es nem vallaljak be, hogy az apuka is bent lehessen, de remelem idovel megvaltozik ez a mentalitas.
Konnyu szulest neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!