Van olyan akivel nem a férje megy be a szülésre, hanem pl. az édesanyja?
Férjem nagyon lelkes, jön is minden vizsgálatra kísérni, csak a szülésre nem szeretne bejönni, nem nagyon bírja az ilyesmit (igen, tudom, hogy a fejemnél állítólag nem lát semmit). Én ebben támogatom, megmondom őszintén, hogy eléggé maradi vagyok ebből a szempontból, nem nagyon örülnék, ha bejönne, annak ellenére, hogy nagyon bensőséges a kapcsolatunk, egyedül viszont nem szeretnék benn lenni, arra gondoltam, hogy édesanyám bejöhetne velem, ő eleve mégiscsak szült már, és vele is nagyon közeli a viszonyom, stb...
Ez nagyon furcsa dolog, vagy más is volt már így?
Nővérem mindkét szülésénél anyu volt bent, a férje szintén nem akart bent lenni, elég ájulós :D
Nővéremnek tökéletesen megfelelt, anyu meg boldog volt, hogy segíthetett, és tanúja lehetett az unokája megszületésének. Mi az apukával kint várakoztunk. Mindenkinek minden jó volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!