B.Sc. kérdése:
Szülés után másnak is olyan érzés volt ott lent mintha alá rúgtak volna? >-<
Figyelt kérdés
nem tudom mihez hasonlítani ezt az érzést de olyan néha mintha le akarna szakadni az egész. ez hamar elmúlik?2016. nov. 7. 21:24
1/5 anonim válasza:
Kérdés,hogy mikor szültél?
Ha ma vagy tegnap,akkor normális.
Ha már egy éve,akkor nem.
Szülés után közvetlenül a gátizom megnyúlik,annak vissza kell igazodni a helyére,hogy tartsa a belső szerveket rendesen.
2/5 anonim válasza:
De vicces vagy :-D Amúgy én is így éreztem a 6 hetes kontrollig. Sőt, úgy is néztem ki alul, mintha alám rúgtak volna. :-D Tiszta színjátszós volt az egész alfelem (pirostól a feketéig)
3/5 anonim válasza:
Nekem kb 3hétig volt ilyen. Jégaksival a làbamközt aludtam. Attol jobb lett. Meg kentem körömviràgkrémmel. Rettegve mentem a hat hetes kontrollra, hogy mennyire fog fàjni a vizsgàlat. De addigra rendezödtek a dogok. Nem fàjt
4/5 A kérdező kommentje:
akkor megnyugodtam. : o még csak 2 hete szültem . :)
2016. nov. 8. 21:52
5/5 A kérdező kommentje:
viszont nálam ilyen lilulás meg ilyenek nincs. : o a gáthegem viszont olyan mintha a köldökzsinórt varrták volna oda ugy ki van dudorodva. : o
2016. nov. 8. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!