Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyire fáj a kitolás?

Mennyire fáj a kitolás?

Figyelt kérdés
2016. nov. 6. 16:54
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Én 6 hete szültem,viszonylag gyorsan első fájástól számítva rá 6 orajara meglett.sima fajast elviseltem,de az rosszabb volt mikor vissza kellett tartanom a nyomást,számomra megkönnyebbülés volt h végre nyomhattam,kb 4Nyomás és kint is volt,szoval a kitolas semmi nem volt
2016. nov. 7. 13:20
 22/24 anonim ***** válasza:
Össz vissz 2 óra alatt végeztünk, amiből olyan 15 perc lehetett a kitolás. Szóval egy igen rövid és teljesen elviselhető (legalábbis ilyen rövid időre) vajúdás után, az a negyed óra azért megviselt kicsit. Engem annyira feszített szét a gyerek, hogy nem tudtam mikor van fájás mikor nem, mondták, hogy szóljak ha jön a fájás, de mondtam nekik, hogy fogalmam sincs mikor jön, mert állandóan nagyon fáj :D Igazából nem is tudom, hogy sikerült megszülnöm, elég ködösek az emlékeim. Szóval nagyon fáj, rettenetesen feszít, ezen nincs mit szépíteni. Elhiszem hogy egy fél nap/nap vajúdás után ez már szinte megváltás, de nekem, a fent leírtak miatt, nem volt az. Bár volt már nagyobb fájdalom is az életemben, még egyszer nem szeretném a kitolást átélni, a lehetséges sérülésekről nem is szólva.
2016. nov. 7. 14:43
 23/24 anonim ***** válasza:
Mindenki azt mondta szülés előtt nekem, h a kitolás már nem is fáj csak kakilási ingered van, hát a kakilási inger az megvolt, de mellette nekem nagyon görcsölt lent, a szeméremdombomnál, és amikor azt a görcsöt éreztem akkor kellett nyomni, na a nyomástól meg még jobban fájt. De ki lehetett bírni, csak nem erre számítottam.
2016. nov. 10. 11:24
 24/24 anonim ***** válasza:
Nekem a kitolás inkább feszítő érzés volt, semmint fájdalmas. Nagy nyomást éreztem főleg.
2016. nov. 21. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!